Affisch - Anatomi & skador i axelleden affisch i högblank PET-plastfilm 51x66

Affisch - Anatomi & skador i axelleden affisch i högblank i högblank PET-plastfilm

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 98078
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
450 kr
Inklusive moms: 90 kr
st

Affisch - Anatomi & skador i axelleden  affisch  i högblank PET-plastfilm 51x66 cm

Upptäck vår noggrant tryckta pappersversion av denna plansch, som erbjuder en perfekt grund för att förhöja din förståelse av axelledens anatomi. Denna plansch är särskilt framtagen för att passa smidigt in i våra specialdesignade ramar, som är skapade för att matcha planschens exakta mått. Utforska vårt sortiment av eleganta och passande ramar HÄR för att ge din plansch den uppmärksamhet den förtjänar.

Innehållet i denna plansch ger en djup och detaljerad överblick över axelledens anatomi och relaterade aspekter. Följande punkter lyfts fram:

Axelledens ben, muskler, ledband, vener och artärer: Denna plansch ger en omfattande visuell presentation av de olika komponenterna i axelleden, inklusive benstrukturer, muskler, ledband samt blodkärl.

Art. humeri (axelled): Med tydliga avbildningar i flera perspektiv – uppifrån, framifrån, bakifrån och från sidan – ger planschen en komplett syn på art. humeri, vilket ger en djupare förståelse för dess komplexa strukturer och rörelsemönster.

Normal ledpanna i axelleden: En tydlig framställning av den normala ledpannan i axelleden ger insikt i dess hälsosamma utseende och struktur utan sjukliga förändringar.

Impingementsyndrom: Planschen tar upp inklämningssyndrom och dess påverkan på axelleden.

Rotatorkuffsskada: Genom tydliga illustrationer förklaras skador på rotatorkuffen och deras påverkan på axelledens funktion.

Trauma och skador: Planschen inkluderar olika typer av trauma, som proximal humerusfraktur och akromioklavikulär luxation, och visar deras påverkan på axelleden.

Sjukliga förändringar: Tydliga avbildningar av sjukliga förändringar i bicepssenan och löshet i axelleden, inklusive anterior dislokation av humerus, Bankart- och Hill-Sachs-lesion.

Denna plansch är mer än bara en visuell resurs – den blir en ovärderlig pedagogisk hjälp för studenter, medicinska yrkesverksamma och alla som är intresserade av att fördjupa sin kunskap om axelledens anatomi och dess olika aspekter. Med vår specialdesignade inramningsoption blir denna plansch inte bara en lärandeupplevelse utan också en visuell prydnad för din omgivning.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter