Anatomiplansch - Muskler (The muscular system)

Anatomiplansch - Muskler Amerikansk plansch i storlek 51x66 cm och försedda med upphängningshål. Planscherna är utmärkta för undervisn

Billigast frakt från 99 kr
Artikelnr: Poster affisch online
GTIN: 09781587790355
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
420 kr
Inklusive moms: 84 kr
st

Anatomiplansch -Muskler

51x66cm

Denna variant av planschen levereras i tjockt papper och är specialdesignad och därför passar perfekt i målet. Observera att planschen inte är inramad vid leverans.

Denna plansch är välkänd tack vare de precisa och omfattande illustrationerna som har gjorts av Peter Bachin for Anatomical Chart Company i USA.  

Planschen visar kroppens skelettmuskler fram- och bakifrån på en manlig figur. Ytliga muskler ses på figurens vänstra sida och djupare muskler ses på högersidan. Dessutom ses illustrationer av diafragma samt fotens och handens muskler.  

Texten på planschen är skriven på engelska – alltså skrivs ”m. deltoideus” som ”deltoid m.” på planschen.  


OBS: Planschen tillhör en serie där det också finns planscher med skelettet.(klicka här) Tillsammans utgör de ett populärt set som är presentabelt och lätt att hänga upp. 

Finns även som laminerad men ring hål : https://www.swehealth.se/anatomi-c-128/anatomiplanscher-c-129/rorelseapparaten-c-257/muskel-affischer-c-269/anatomiplansch-muskler-med-hardplast-och-hal-p-1917

Recensioner

Bengt Andersson
Hög kvalitet på muskel affisch
Passar bra på behandlingsrum / väntrum , väldigt nöjd

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter