Anatomiplansch - Muskler (The muscular system)

280 kr
Inklusive moms
  • Artikelnr: Poster / affisch online
Billigast frakt från 65 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

PriceRunner Köpskydd

Anatomiplansch -Muskler

Laminerad

Äkta laminerad affisch som passar i 50x70 cm ramar eller hängas upp med våra svarta affisch listor som vi har inkluderat gratis. Lamineringen med 75 mikron omsluter hela affischen, därmed komplett vattenavvisande och slitstark. Det är möjligt att använda whitemarkers, utan att skada affischen. En kvalitet har vi säkrat genom att ansvara för laminering. Affischerna är tryckta i USA och mäter 20x26 inches. översatt inklusive några millimeter lamine mäter cirka 52 x 67 cm Muskulös System affisch 51x66 cm engelska. Affischen är mycket utbredd i västvärlden på grund av de omfattande illustrationer gjorda av Peter Bachin den Anatomiska diagram Company. Affischen är ofta affischen som lärare hänvisa till och därför eleverna undervisas. Affischen visar muskelsystemet och bak med ytliga muskler, djupare muskler, respektive. höger och vänster sida. En illustration av membranet samt ytterligare bilder av fot och hand. Observera att affischen är med engelsk latin och inte rena latin. Till exempel, säger M. deltoidmuskeln av affischen Deltoid m. Denna klassiska kartlägger av muskelsystemet illustrerades av Peter Bachin 1947 och fortsat vara en av de mest Nemt Erkända bilder i medicinsk illustration. Varje illustrationer är livfullt färgade och fint detaljeret. Alla strukturer Klart märkta. De stora central illustrationer visar ORO främre och bakre utsikt över den manliga muskelsystemet. 

Fyra mindre illustrationer visar: musklerna i den högra den högra halvan av membran musklerna i bakre bukväggen musklerna i höger fot.

Planscherna är utmärkta för undervisningsändamål. 


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.