Anatomiplansch - Muskler (The muscular system)

Anatomiplansch - Muskler Amerikansk plansch i storlek 51x66 cm och försedda med upphängningshål. Planscherna är utmärkta för undervisn

Billigast frakt från 99 kr
Artikelnr: Poster / affisch online
GTIN: 09781587790355
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

349 kr
Inklusive moms

Anatomiplansch -Muskler

Finns som laminerad eller pappersversion

51x66cm

Denna varianten av planschen är laminerad och kan hängas upp med våra svarta planschlister som kan köpas separat. Se mer nedan.

Lamineringen med 75 micron omsluter hela planschen vilket gör den är helt och hållet vattenavvisande och mycket slitstark. Då vi själva har laminerat planscherna kan vi skriva under på att kvaliteten på lamineringen är hög. 

Whiteboardpennor kan användas på planschen. Planscherna trycks i USA och har måtten 20 x 26 tum. Omräknat till cm (inkl. några millimeter till lamineringen) är måtten 51 x 66 cm.  

Som beskrivet vid de andra varianterna av planschen är denna plansch välkänd tack vare de precisa och omfattande illustrationerna som har gjorts av Peter Bachin for Anatomical Chart Company i USA.  


Planschen visar kroppens skelettmuskler fram- och bakifrån på en manlig figur. Ytliga muskler ses på figurens vänstra sida och djupare muskler ses på högersidan. Dessutom ses illustrationer av diafragma samt fotens och handens muskler.

Texten på planschen är skriven på engelska – alltså skrivs ”m. deltoideus” som ”deltoid m.” på planschen.  

OBS: Planschen tillhör en serie där det också finns planscher med skelettet.(klicka här) Tillsammans utgör de ett populärt set som är presentabelt och lätt att hänga upp. 

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter