Anatomiplansch - Muskler (The muscular system)

Anatomiplansch poster - affisch i högblank PET-plastfilm 51x66 cm

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: poster_muskler
GTIN: 9781587790355
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
595 kr
Inklusive moms: 119 kr
st

Upptäck Kroppens Muskler med Vår Anatomiplansch

Perfekt för Utbildning och Utforskning

51x66cm

Högblank PET-plastfilm 

Denna plansch är välkänd tack vare de precisa och omfattande illustrationerna som har gjorts av Peter Bachin for Anatomical Chart Company i USA.  

Den muskelplansch presenterar en omfattande översikt över kroppens skelettmuskler från både fram- och baksidan, med en manlig modell som visuell referens. På vänster sida av figuren är de yttre musklerna tydligt synliga, medan de djupare musklerna avbildas på höger sida, vilket möjliggör en grundlig och djupgående förståelse för människokroppens muskulära struktur.


Enastående detaljer inkluderar illustrationer av diafragman, samt muskulaturen i händerna och fötterna. Alla texter på planschen är skrivna på engelska för att underlätta internationell användning och förståelse. För att främja enkel identifiering och läsbarhet har muskelnamn som "m. deltoideus" förkortats till "deltoid m.".


Denna muskelplansch inte bara tillhandahåller en visuell vägledning för att lära sig kroppens muskler på ett tydligt sätt, utan den fungerar också som en ovärderlig resurs för akademisk studie, medicinsk utbildning och personlig utforskning av den mänskliga kroppens anatomi. Med dess noggrant framställda illustrationer och fokuserade innehåll ger denna plansch en unik möjlighet att fördjupa sig i kroppens komplexa strukturer och utveckla en djupgående kunskap om muskelsystemet.


OBS: Planschen tillhör en serie där det också finns planscher med skelettet.(klicka här) Tillsammans utgör de ett populärt set som är presentabelt och lätt att hänga upp. 


Recensioner

Bengt Andersson
Hög kvalitet på muskel affisch
Passar bra på behandlingsrum / väntrum , väldigt nöjd

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter