Vi som jobbar med kroppsrelaterade problem dagligen upptäcker snart de behov som finns hon människor. Efter att i tolv år har drivit naprapatklinik och mött många människor med många olika kroppsrelaterade problem, ökar givetvis förståelsen för vikten av behandling, träning, sömn, kost etc.

Vi på SweHealth har successivt sökt leverantörer som vi tycker passar in, för att kunna tillgodose våra kunder med rätt produkter. I vårt sortiment finns allt från enkel utrustning till den som tränar själv eller bedriver hobbyverksamhet till avancerad utrustning för de som driver stora gym eller någon form av professionell behandling.

Vi tycker att det ska vara möjligt för så många människor som möjligt att handla produkter relaterade till hälsa, därför finns i vårt sortiment även billiga och prisvärda produkter som ska passa många plånböcker.

Vi är aktiva inom många områden så som: träningsutrustning, behandlingsutrustning,salongsutrustning, sjukvårdsutrustning, tryckavlastande madrasser, yoga samt flera. 

Vi har sålt bänkar i 10 år - och har flera tusen nöjda kunder i Sverige,Tyskland,Finland,Danmark , våra bänkar kommer från världens största producent av massagebänkar som tillverkar mer än 70.000 bänkar varje år 

Vill du läsa vad vi skriver på vår blogg kan du Klicka här 

Hos oss får ni Kunskap - Kvalité - Service