Autonoma nervsystemet poster affisch

Autonoma nervsystemet laminerad affisch Visar det anatomiska nervsystemet, inklusive sympatiska och parasympatiska nerver.

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 90027
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
450 kr
Inklusive moms: 90 kr
st

Autonoma nervsystemet affisch51x66 cm

Högblank PET-plastfilm  


Vad är det Autonoma nervsystemet ?

Utforska vår informativa och pedagogiska plansch som ger en djupgående inblick i det autonoma nervsystemet. Denna visuella resurs är avsedd att vara en omfattande guide för att förstå ryggmarvssegmenten, målorganen och deras specifika funktioner, både för det sympatiska och parasympatiska nervsystemet.

På denna plansch kommer du att upptäcka:

Ryggmarvssegmentens kartläggning: En tydlig översikt över ryggmärgens olika segment och deras samband med kroppens olika funktioner.

Målorgan och funktioner: Följande organ och deras specifika funktioner kommer att belysas: hjärta, lungor, mag-tarmkanal, lever, njurar och mer. Genom detaljerade illustrationer får du en djupare förståelse för hur varje organ påverkas av det autonoma nervsystemet.

Sympatiskt nervsystem: Utforska hur det sympatiska nervsystemet påverkar kroppens "kamp eller flykt" reaktion. Upptäck hur detta system styr processer som ökar hjärtfrekvensen, utvidgar pupillerna och mobiliserar energi i tider av stress.

Parasympatiskt nervsystem: Få insikter i det parasympatiska nervsystemets roll i att återställa kroppen till ett lugnt och vilsamt tillstånd. Lär dig hur detta system påverkar funktioner som matsmältning, avslappning och regenerering.

Denna plansch är utformad för att vara informativ och engagerande, med klara och tydliga illustrationer som underlättar lärandet och förståelsen av det autonoma nervsystemets komplexitet. Oavsett om du är student, medicinsk yrkesverksam eller bara intresserad av att utforska kroppens innersta funktioner, kommer denna plansch att vara en ovärderlig resurs för att utöka din kunskap om det autonoma nervsystemet.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter