Hjärnans Anatomi poster affisch

Hjärnans anatomi affisch i Högblank PET-plastfilm (Anatomy of the brain)Denna affisch visar hjärnans artärer och venösa sinus sett underifrån och från höger sida. Den illustrerar även de cerebrala hemisfärer, hjärnans lober, ett tvärsnitt av …

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 90904
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
450 kr
Inklusive moms: 90 kr
st

Hjärnans anatomi affisch i Högblank PET-plastfilm  (Anatomy of the brain)

Utforska vår imponerande affisch som ger en detaljerad och visuellt tilltalande presentation av hjärnans artärer och venösa sinus från en unik under- och högerperspektiv. Denna pedagogiska resurs strävar efter att ge en omfattande översikt över hjärnans anatomi och funktion, perfekt för både studenter och entusiaster av neurovetenskap.

På denna affisch kommer du att upptäcka:

Artärer och venösa sinus: Tydliga och exakta illustrationer av hjärnans vaskulära strukturer från en under- och högerperspektiv. Detta ger en djupgående förståelse för blodflödet och cirkulationen i hjärnan.

Cerebrala hemisfärer och lober: En imponerande visualisering av hjärnans uppdelning i höger och vänster hemisfärer, tillsammans med dess olika lober. Detta ger insikter i hur olika delar av hjärnan är involverade i olika funktioner och processer.

Tvärsnitt av hjärnhinnor och venösa sinus: En detaljerad översikt av hjärnhinnorna och deras relation till venösa sinus. Detta ger en inblick i hjärnhinnornas skyddande roll och deras koppling till den venösa cirkulationen.

Nervcell och gliacell: Illustrationer av en typisk nervcell och gliacell ger en grundläggande förståelse för de olika celltypernas strukturer och funktioner i hjärnan.

Cirkulation av cerebrospinalvätska: En visualisering av cirkulationen av cerebrospinalvätska (hjärn- och ryggmärgsvätska) ger en översikt över dess viktiga roll i att skydda och närma hjärnan och ryggmärgen.

Denna affisch är utformad för att vara både informativ och estetiskt tilltalande, med tydliga märkningar och detaljerade illustrationer som underlättar förståelsen av hjärnans komplexitet. Oavsett om du är involverad inom neurovetenskap, medicin eller helt enkelt intresserad av att utforska hjärnans fascinerande värld, kommer denna affisch att vara en ovärderlig resurs för att fördjupa din kunskap om hjärnans anatomi och funktion.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter