Tryckavlastande madrasser

Sover du rätt ?

Det lönar sig att investera i en riktig tryckavlastande madrass eftersom du ligger halva livet i sängen.  Tryckavlastande madrass brukar kallas tempurliknande madrass, memory foam madrass 


Varför är madrasserna bra ? 

* Madrassen formar sig efter kroppen , dina rygg & muskler får den vila dom behöver för att återhämta sig.

* Du vrider och vänder dig mindre , du får mer sömn 

* Du bibehåller blod cirkulationen 

* Din rygg rad blir rak , i vanlig bäddmadrass så kan den bli krökt vilket bidrar till många kroppsligga problem.


SweHealth har tre olika typer av bäddmadrasser av två olika materialtyper. Orto och Mjuk 8 cm tjocka och med en hög volymvikt om ca 70 kg/m3 samt Bas madrass, 7cm tjock med samma typ av temperaturkänsligt material som Orto men med lägre volymvikt, 50 kg/m3. 


Bas bäddmadrass (Billigast i Sverige, med prisgaranti !)

Bas bäddmadrass har hela 7 cm tjock temperaturkänslig tryckavlastande material. Den är något fastare/ hårdare än vår Orto madrass. Bas madrassen har ett mycket lågt pris men ändå samma tryckavlastande funktion som våra övriga madrasser. Bas bäddmadrass levereras vakuumpackat till kund med ett avtagbart inner tyg av ren bomull. 


Orto Tryckavlastande bäddmadrass

Orto bäddmadrass är ensam med en tjocklek på hela 8 cm. En äkta tryckavlastande och temperaturkänslig bäddmadrass som formar sig efter kroppsvärmen. Orto med tjocklek på hela 8 cm, 10 års garanti och med högsta kvalité! Lämpar sig vid alla typer av rygg och höftbesvär och för alla som önskar förbättrad sömnkvalité. 


Mjuk Tryckavlastande bäddmadrass

Mjuk Tryckavlastande bäddmadrass är unik i Sverige och SweHealth är ensam med en äkta tryckavlastande 8 cm tjock bäddmadrass som knappt hårdnar alls i sval sovrumsmiljö. Mjuk är mjukare än Bas madrassen men har samma hårdhet som en Orto madrass vid ca 20 grader innertemperatur . Mjuk Tryckavlastande lämpar sig för personer som är känsliga för tryck med besvär som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk, besvär i axlar , nacke. Mjuk bäddmadrass är till för personer som behöver en extra mjuk tryckavlastande bäddmadrass.


Tryckavlastande kuddar

Tryckavlastande sovkudde som formar sig perfekt efter huvud och nacke. Den är ergonomiskt formad från två sidor och kan därför vändas. Ger ett bra stöd för nacke både när du ligger på rygg och på sidan. Kudden har även ett innerfodral och levereras i vit kund kartong med praktiskt plasthandtag.

Tryckavlastande bäddmadrasserna är framtagna och testade för att klara våra Ryggexperters höga kvalitetskrav. Våra produkter kan ej orsaka allergiska reaktioner , vi har ej haft några fall av astma, allergi eller utslag.