Kvinna muskler - Anatomiplansch 51x66 cm

Kvinnlig plansch Högblank PET-plastfilm av den populära Peter Bachin muskelsystemet diagram! Visar främre och bakre vy av muskelsystemet. Visar också högra halvan av membran, musklerna i bakre bukväggen

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 95633
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
399 kr
Inklusive moms: 79,80 kr
st

Anatomi poster muskler kvinna 51x66cm

Högblank PET-plastfilm 

Denna plansch poster av kroppens muskler, fångar på ett imponerande sätt en kvinnlig tolkning av Peter Bachins välkända 'Muscular System,' som har sitt ursprung i USA. Genom en detaljerad illustration presenterar planschen en omfattande översikt av det kvinnliga muskelsystemet, som betraktas från både framsidan och baksidan.

Inte bara ger planschen insikter i de främre musklerna, utan den erbjuder även en djupgående titt på ryggmuskulaturen. På ena sidan av planschen avbildas den högra halvan av diafragman, som spelar en viktig roll i andningsprocessen. Dessutom framträder musklerna på den bakre bukväggen, och betraktaren får en visuell inblick i de komplexa muskelgrupperna som är involverade.

För att skapa en ännu mer mångsidig förståelse av det kvinnliga muskelsystemet inkluderar planschen även detaljer kring muskulaturen i den högra handflatan, känd som "palmart." Den presenterar tydligt hur dessa muskler är arrangerade och hur de bidrar till handens rörelse och funktion.

Det imponerande slutar inte där. Planschen ger även en visuell representation av musklerna på undersidan av den vänstra foten, även känd som "plantart." Denna del ger en inblick i fotens komplexa muskelstruktur och hur den är konstruerad för att möjliggöra rörelse och stabilitet.

Det är viktigt att notera att all text på planschen är på engelska för att nå en bredare publik och främja förståelsen över nationsgränser. Denna inkluderande designbeslut möjliggör en global uppskattning av det kvinnliga muskelsystemet och dess olika aspekter. 

Som en intressant översättningsspecifik detalj har "Musculus deltoideus" blivit översatt till "deltoid m.," som ytterligare förenklar innehållet och gör det tillgängligt för en bredare målgrupp.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter