Produkten kan inte längre köpas.

Bakteriedödande UVC-lampa för desinficering

Billigast frakt från 299 kr
Artikelnr: S05
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
895 kr
Inklusive moms: 179 kr
st

Bakteriedödande UVC-Lampa 

Effektiv Desinficering av Utrymmen på upp till 10 m2

Vår bakteriedödande UVC-lampa är den ultimata lösningen för säker och effektiv desinficering av inomhusutrymmen upp till 10 kvadratmeter. Med den senaste UVC-teknologin eliminerar vår lampa pålitligt skadliga bakterier, virus och andra patogener som kan hota din hälsa.

Effektiv Desinficering på Upp Till 10 kvadratmeter

Oavsett om det är hemma, på kontoret eller i andra kommersiella utrymmen, ger vår UVC-lampa en strålande prestanda. Den är idealisk för att desinficera mindre områden, inklusive sovrum, badrum, kök, kontorsbås och mer. Med en täckning på upp till 10 kvadratmeter får du snabb och grundlig rengöring.

Anpassad Arbetstid för Optimal Effektivitet

För att möta olika desinficeringsbehov har vår UVC-lampa en flexibel arbetstid på mellan 30 och 60 minuter. Detta låter dig anpassa behandlingen efter ditt utrymmes storlek och graden av desinficering som krävs. Du kan vara säker på att du får bästa möjliga resultat varje gång.

Säkerhet Först

Vår UVC-lampa är utformad med din säkerhet i åtanke. Den har inbyggda säkerhetsfunktioner som automatiskt stänger av lampan om den vänds uppåt för att förhindra exponering mot ögon och hud. Dess användarvänliga design gör den till ett pålitligt val för både professionell och privat användning.

Ge ditt utrymme den bästa möjliga skyddet mot skadliga mikroorganismer med vår bakteriedödande UVC-lampa. Upplev renhet och säkerhet på ett helt nytt sätt. Beställ din UVC-lampa idag och ta det första steget mot en friskare miljö.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter