Klinikutrustning skönhetssalong

Klinkutrustning - Köp din professionella klinikutrustning

Swehealth är återförsäljare av klinikutrustning till kliniker i Sverige,Finland,Danmark. Hos Swehealth hittar du klinikutrustning av hög kvalitet till bra priser. Se urval av kategorierna

Professionellt klinikutrustning

På Swehealth hittar du ett brett utbud av klinkutrustning. Vi säljer bland annat klinikutrustning för massagesalonger, fotvårdsspecialister, nagelsalonger, kosmetologer och läkarmottagningar. På Swehealth våra kunder är alltid i centrum. Vi strävar oss därför alltid möta våra kunders önskemål och behov, och leverera vår klinik utrustning i tid.

Klinik utrustning till bra priser

Swehealth erbjuder klinikutrustning till mycket bra priser. Detta beror på att vi importerar alla våra produkter direkt från våra producenter, vilket innebär att vi kan sälja varor till ett lägre pris än många andra återförsäljare. Vi vill leverera våra produkter till våra kunder så snart som möjligt, och vi strävar alltid efter att skicka varorna så snabbt som möjligt

Få professionell rådgivning

Om du är osäker på vilken klinker utrustning du väljer för din klinik? Så vi har många års erfarenhet i branschen och vi kan ge dig råd om vilken klinik utrustning som kan vara rätt för din klinik. Om du beställer en produkt, och får reda på att det inte var rätt, så vi erbjuder 30 dagars retur - även om förpackningen på produkten har varit öppen.

Kontakta Swehealth

Har du frågor om vår klinik utrustning eller till din beställning? Så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna svara på dina frågor.