Handduksvärmare

Handduksvärmare för Spa och Salong


Elektrisk Salongshandduksvärmare


Letar du efter den perfekta handduksvärmaren för din salong eller spa-avdelning? Vår handduksvärmare med klassisk design är svaret. Den är en elegant och praktisk lösning som passar smidigt på varje disk eller under dina massagebänkar. Med modern teknik värmer den dina handdukar på nolltid och håller dem behagligt varma, vid en temperatur på cirka 70º C. Vårt handduksvärmare sortiment levereras med en avtagbar metallkorg som gör det enkelt att mata in ansiktshanddukar. Den stilrena, klassiska off-white-designen ger alltid ett rent och snyggt intryck samt är lätt att rengöra.

Varför Välja Warmex Handduksvärmare? Bakteriedödande UV-lampa för Högsta Hygienstandard


När det gäller att välja en handduksvärmare som ger det bästa värdet för pengarna och enastående hygien, är Warmex det självklara valet. Våra handduksvärmare är utrustade med en effektiv UV-lampa som eliminerar bakterier och säkerställer en hög hygienisk standard. Denna unika funktion gör våra handduksvärmare något dyrare jämfört med andra märken, men det är en investering i både dina kunders välbefinnande och din verksamhets rykte.

Sammanfattning:

Klassisk design för Salong och Spa.
Effektiv värmeteknik på cirka 70º C.
Smidig placering på diskar eller under massagebänkar.
Avtagbar metallkorg för enkel hantering av ansiktshanddukar.
Lättrengöring med stilren off-white-design.
Warmex erbjuder överlägsen hygien med bakteriedödande UV-lampa.
Välj Warmex för att uppleva det bästa inom handduksvärmare med modern teknik och högsta hygienstandard för din salong eller spa-avdelning. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur de kan förbättra din verksamhet.

Kolla även in dessa : Steriliseringsapparater(Klicka här