Förstoringslampa - Ampli med golvstativ

Ledande inom Förstoringslampor Komplett med golvstativ / fot Moderna Förstoringslampa med lysdioder lampa av kallt ljus med 5x förstoring. Den är utrustad med en omkopplare för att justera ljus Intensitet i två olika lägen. Dess ledad arm …

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 330,42 kr /Månad
Artikelnr: 1005
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
2 600 kr
Inklusive moms: 520 kr
st

Ledande inom Förstoringslampor med Golvstativ

Optimal Belysning och 5x Förstoring

Vår företag är stolta över att vara bransch ledande inom förstoringslampor, och vår senaste innovation är ingen undantag. Vår moderna förstoringslampa är utrustad med lysdioder (LED) för kallt ljus och har en imponerande 5x förstoring. Denna lampa är idealisk för en mängd olika användningsområden, inklusive arbete med små detaljer, läsning, hantverk och mycket mer.

Anpassad Belysning för Optimal Komfort

Den här förstoringslampan är utformad för att ge dig exakt den belysning du behöver. Med 70 högeffektiva LED-lampor som genererar 2000 lux får du en klar och jämn belysning som minskar ögonbelastning och ger en förbättrad synupplevelse. Den inbyggda omkopplaren låter dig enkelt justera ljusintensiteten i två olika lägen, vilket gör att du kan anpassa belysningen efter dina specifika behov.

Flexibel och Bekväm Användning

Vår förstoringslampa är konstruerad med din komfort i åtanke. Den har en ledad arm som gör det enkelt att rikta ljuset exakt dit det behövs. Fixeringen är säker och pålitlig, så du kan arbeta eller utföra dina aktiviteter med förtroende.

Stabilt Golvstativ med 5-Hjulbas

För att öka mångsidigheten och användarvänligheten levereras vår förstoringslampa med ett högstabilt golvstativ och en 5-hjulbas. Detta gör att du kan använda lampan i olika utrymmen utan krångel med installation. Du kan enkelt förflytta den till den plats som passar bäst för ditt behov.


Tekniska Specifikationer

LED Antal: 70 st

Effekt: 22 watts

Ljusstyrka: 2000 lux

Dioptres: 3/8 dioptror

Ljusflöde: 130/300 lumen

Typ av LED: SMD.LED - 14 st

Strömkabel Längd: 1,6 m

Färgtemperatur: 7000/8000 K

Livstid: 15000 timmar

Om du söker den bästa förstoringslampan med enastående belysning, flexibilitet och användarvänlighet, leta inte längre. Vår produkt är utformad för att möta dina högsta förväntningar och för att underlätta din vardag. Beställ din förstoringslampa med golvstativ från oss idag och ta det första steget mot en förbättrad syn och komfort.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter