Triggerpunkter plansch | Triggerpunkter på engelska

Plansch för Sjukgymnastik / Gym | två laminerade stora affischer för Triggerpunkter

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 9781975183844
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
795 kr
Inklusive moms: 159 kr
st

Plansch för Sjukgymnastik / Gym

Triggerpunkter plansch

51x66 cm

Affisch om triggerpunkter utvecklad av Travell & Simons, laminerad och med två ringhål. Den här affischen är baserad på den 3:e upplagan av böckerna från Travel and Simons och utelämnar x:en på musklerna.

Motiven på denna affisch är extremt utbredda och uppskattade av utövare över hela världen. Affischerna illustrerar förhållandet mellan en smärta och respektive muskel/muskler där behandlingen ska ske, jfr Travell & Simons.

Motiven är identiska med motiven som används i 3:e upplagan av böckerna och den större affischuppsättningen under samma ämne.


Affischen visar:

  • Huvud- och nacksmärta
  • Smärta i axlar, bröst och arm
  • Smärta i underarm och hand


Behandling

Se även tilläggsaffischen i samma serie, här i kategorin.

Det är möjligt att köpa ramar som matchar affischen. Notera dock att affischen har monterat två ringhål upptill.

Beskrivning från förlaget:

De reviderade diagrammen är baserade på illustrationerna och tillvägagångssättet till den tredje upplagan av Travell, Simons & Simons' Myofascial Pain and Dysfunction: The Trigger Point Manual, uppdaterad av Joseph M. Donnelly. Uteslutningen av de tidigare "X:en" förklaras i bokens förord ​​enligt följande:

"Slutligen, och av särskild vikt, tar denna utgåva bort "X:en" från illustrationerna av refererade symptom (smärta) mönster. Aktuella bevis stöder behovet av att undersöka hela muskeln med avseende på närvaron av ett stramt band, fläckar ömhet och refererade symtom (smärta) för att diagnostisera förekomsten av TrPs. Det är också känt att dessa refererade symtomillustrationer är riktlinjer och att vilken del av muskeln som helst kan skapa hela eller delar av de refererade symtom (smärt)mönstren. Tredje upplagan av The Trigger Point Manual är ett vittnesbörd om Janet G. Travells, David G. Simons och Lois S. Simons banbrytande arbete inom området TrPs och myofascial smärta. Denna omfattande Trigger Point-manual designades och skrevs med patienterna vi servar i framkant. Avsikten med denna utgåva av The Trigger Point Manual är att underlätta praktik, stödja utbildning och inspirera till klinisk och vetenskaplig forskning inom området TrPs, myofascial smärta och andra diagnoser av muskuloskeletala syndrom. Denna Trigger Point Manual är också utformad för att hjälpa kliniker i kliniskt beslutsfattande och i hanteringen av patienter och individer som upplever smärtsamma och icke-smärtsamma tillstånd som resulterar i aktivitets- och delaktighetsbegränsningar."

Recensioner

Lena Andersson SATS
Tydligt och enkelt
Passar bra in i vårt behandlingsrum , visar tydligt vars triggerpunkt behandlingen bör utföras

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter