Axel & armbåge poster affisch i högblank PET-plastfilm som mäter 51x66 cm

Axel & armbåge. Affisch i högblank PET-plastfilm som mäter 51x66 cm. Denna affisch illustrerar den översiktliga axel och armbåge anatomi. Den visar anterior, posterior och superior vy av axeln. Visar även axel ledens ledskål och dislokation av humerus

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 97545
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
420 kr
Inklusive moms: 84 kr
st

Axel & armbåge poster affisch 51x66 cm

Högblank PET-plastfilm 

Utforska vår pedagogiska och visuellt imponerande affisch som ger en djupgående och detaljerad insikt i både axel- och armbågsanatomi. Denna affisch är utformad för att vara en omfattande resurs som främjar förståelsen av dessa komplexa anatomiska områden.

På denna affisch kommer du att upptäcka:

Översiktlig axel- och armbågsanatomi: Med noggrant utformade illustrationer ger affischen en omfattande översikt över både axel- och armbågsanatomi, vilket ger en klar bild av strukturerna och deras samband.

Anterior, posterior och superior vy av axeln: Tydliga avbildningar av axelns olika vyer ger en djupare förståelse för dess komplexa strukturer och deras funktioner.

Axelledens ledskål och dislokation av humerus: Affischen lyfter fram ledskålen och visar även dislokationen av humerus för att belysa hur dessa aspekter kan påverka axelns funktion.

Impingement syndrom och acromioclavicular separation: Illustrationer och förklaringar om impingement syndrom och acromioclavicular separation ger en insikt i de vanligaste problemen som kan påverka axeln.

Sagittal vy av armbågen: Genom att visa en sagittal vy av armbågen ger affischen en förståelse för dess inre strukturer och hur de relaterar till rörelse.

Pronerad och supinerad vy av armbågen: Tydliga illustrationer visar både pronerad och supinerad vy av armbågen och hur dessa positioner påverkar strukturerna.

Superior vy av flexion och extension: Affischen ger en överblick över flexion och extension i armbågen och hur dessa rörelser påverkar dess funktion.

Armbågsfraktioner och tennisarmbåge: Illustrationer och beskrivningar av armbågsfraktioner och tennisarmbåge ger insikter i olika typer av skador och deras påverkan.

Denna affisch går långt utöver det grundläggande genom att erbjuda en omfattande och pedagogisk översikt över axel- och armbågsanatomi. Med klara märkningar och noggranna illustrationer blir denna affisch en ovärderlig resurs för studenter inom medicin, idrottsvetenskap och anatomi, liksom för medicinska yrkesverksamma och entusiaster som vill fördjupa sin kunskap om dessa kritiska områden av kroppen.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter