Affisch anatomi - ansiktsmuskler

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: KLINIK5
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
580 kr
Inklusive moms: 116 kr
st

50x70cm

Anatomisk affisch som visar musklerna i ansiktet från två respektive vinklar. fram och sida. Ansiktsmusklerna är numrerade och namngivna med danska rubriker och rent latin i en enkel och tydlig listvy.

Anatomisk affisch Illustrationerna inkluderar:

Ansiktet sett framifrån, med djupare muskler illustrerade på vänster sida av ansiktet.

Ansiktet sett från sidan med illustration av tuggmusklerna samt örats yttre och inre muskler.


Ansiktets muskler är grupperade i namnlistan, så det är lätt att orientera sig och bilda sig en överblick över ett områdes muskler. Till exempel. är ögats muskler grupperade separat precis som tuggmusklerna är. Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick, både visuellt och textuellt, vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera ansiktsmusklerna.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskelaffisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter