Kranium modell människa

Köp Kranium modell vår billigaste skallen i intervallet. Kvaliteten är mycket bra trots priset också är det. Ibland två paramtre inte är kompatibel, men här har vi haft tur. Kranium modellen har en vacker och naturlig look och är …

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 267,40 kr /Månad
Artikelnr: 4500
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 995 kr
Inklusive moms: 399 kr
st

Kranium Modell gjuten i vit plast . Modellen är i naturlig storlek. 

Letar du efter en kranium modell som täcker de flestas behov, är producerad i vuxen storlek och säljs till lägst möjliga pris är denna perfekt för dig. Det är vår mest sålda kranium modell.  

Genom att utveckla denna verklighetstrogna reproduktion av en mänsklig skalle har vi använt den senaste tekniken för att digitalisera en riktig mänsklig skalle och idealiserat den under aspekterna av medicinsk utbildning. Detta innebär att skallen justerades för att vara anatomiskt idealisk, alla anatomiska detaljer och strukturer är närvarande och motsvarar anatomisk undervisning. 

Den tredelade modellen består av skallbas, döskalle och underkäke. Tänderna överensstämmer med verklig tandsättning vad gäller position och embrasion. Underkäken är rörligt monterad och kan tas bort. Skalkepsen är i linje med skallbasen med hjälp av metallstift och hålls av starka magneter. På grund av detta finns det inget behov av störande krokar, inga plaststift som kan gå sönder och ingen risk för att få ett mellanrum mellan döskalle och skallbas. 

Detta skiljer modellen från konkurrentens skallar med plaststift och störande metallkrokar. Modellen överensstämmer med en genomsnittlig europeisk vuxen när det gäller storlek och proportioner. På grund av modern produktionsteknik och hög produktionsvolym kan denna mycket framgångsrika modell erbjudas till ett mycket rimligt pris, så alla har råd med denna extraordinära modell.

Recensioner

Leif Karlsson Lärare anatomi
Rekommenderar denna skalle modell
Detta kranium skalle modell av människa, väldigt nöjd av modellen är väldigt detaljerad och verklighetstrogen, perfekt för anatomiska studier av skallen . Har haft andra kranium som lätt har gått sönder pga sköra strukturer , detta kranium är mer hållbart om man använda det av flera elever för undersökning
Ingela Andersson
Anatomisk hjärn modell - Ett Otroligt Verktyg för Lärande och Utforskning
Jag har haft förmånen att använda denna hjärnmodell de senaste veckorna, och jag måste säga att det har varit en fantastisk upplevelse. Denna hjärnmodell har gett mig en djupare förståelse för hjärnans komplexitet och har fungerat som ett ovärderligt verktyg för både lärande och utforskning.

Kvalitet och detaljrikedom: Hjärnmodellen imponerar omedelbart med sin enastående kvalitet och detaljrikedom. Den är gjord av högkvalitativt material som ger den en realistisk känsla och struktur. Varje del av hjärnan är tydligt utmärkt och noggrant detaljerad, vilket gör det lätt att identifiera de olika regionerna och strukturerna.

Lärande och pedagogiskt värde: Som en student har jag funnit hjärnmodellen extremt användbar för att förbättra min inlärningsupplevelse. Genom att fysiskt interagera med modellen har jag fått en praktisk inblick i hjärnans anatomi och funktioner. Det har också hjälpt mig att visualisera de olika områdena och deras samband, vilket har gjort det lättare att förstå komplexa neurologiska processer.

Utforskning och forskning: Förutom dess pedagogiska värde har hjärnmodellen varit ovärderlig för min forskning och exploration av hjärnans funktioner. Genom att kunna manipulera modellen och studera dess olika delar har jag fått möjlighet att undersöka hjärnans struktur och lära mig om olika neurologiska sjukdomar och deras påverkan.

Hållbarhet och lång livslängd: Jag är imponerad av hjärnmodellens hållbarhet och slitstyrka. Trots regelbunden användning har den behållit sin form och detaljrikedom. Den robusta konstruktionen ger mig förtroende för att den kommer att tjäna som ett användbart verktyg i lång tid framöver.

Möjliga förbättringar: Om jag skulle komma med någon kritik är det att en tillhörande guide eller informationsbroschyr skulle vara ett välkommet tillägg. Även om hjärnmodellen är intuitiv att använda, skulle en mer ingående förklaring av de olika delarna och deras funktioner vara till hjälp, särskilt för nybörjare inom neurologi.

Sammanfattningsvis är hjärnmodellen enaståend

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter