Anatomiplansch - Höften knä

Anatomiplansch - Höft/knä planscher i högblank PET-plastfilm i storlek 50x65 cm. Planscherna är utmärkta för undervisning

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 98658
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
450 kr
Inklusive moms: 90 kr
st

Anatomiplansch - Höften / Knä

Utforska våra utbildande och visuellt tilltalande planscher, skapade med precision på högblank PET-plastfilm i den praktiska storleken 50x65 cm. Dessa planscher är dedikerade åt att illustrera höft- och knäområdenas anatomi och erbjuder en ovärderlig resurs för utbildningsändamål inom medicin och anatomi.

Våra planscher i högblank PET-plastfilm ger enastående visuell klarhet och hållbarhet, vilket gör dem idealiska för att förmedla detaljerad anatomi på ett engagerande sätt. Storleken 50x65 cm ger tillräckligt med utrymme för att presentera komplexa strukturer på ett tydligt sätt.

På dessa planscher kommer du att upptäcka:

Höft- och knäområdenas illustrationer: Planscherna ger en djupgående förståelse för anatomin i höft- och knäregionerna, inklusive benstrukturen och dess omgivande vävnader.

Anatomiska benämningar: Varje viktig anatomisk struktur är tydligt märkt med dess benämning, vilket underlättar lärandet och förståelsen av varje del av dessa områden.

Dessa planscher är inte bara enkla visuella resurser, de blir också värdefulla verktyg för pedagogiska syften. Oavsett om du är en lärare som vill förklara dessa områden för dina elever eller en student som söker en djupare förståelse, kommer våra planscher att vara en ovärderlig tillgång. Utforska detaljerna i höft- och knäanatomin med hjälp av våra noggrant skapade planscher, och fördjupa din kunskap om dessa viktiga områden av den mänskliga kroppen.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter