Giovanni vapozon D-20 svart

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 184,06 kr /Månad
Artikelnr: 147018
GTIN: 5906717452581
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
1 195 kr
Inklusive moms: 239 kr
st

Förvandla din skönhetssalong till en oas av professionell skönhetsvård med den multifunktionella Giovanni D-20 vapozonen! Vår enhet är den perfekta kombinationen av effektivitet och användarvänlighet, och kommer att ta dina kosmetiska behandlingar till en helt ny nivå.

Upplev enkelheten och effektiviteten hos Giovanni D-20 Vapozon. Med bara en rattinställning kan du enkelt välja behandlingstid och aktivera UV-lampan för att säkerställa en ren och steril vattenmiljö. Vi har också inkluderat en speciell aromaterapifunktion vid munstycket, så att du kan njuta av en avkopplande aromaterapibehandling samtidigt som du behandlar huden. Giovanni D-20 vapozonen är utformad för att göra din vardag enklare och mer effektiv.

Den här enheten är perfekt för en mängd olika behandlingar. Med sin kraftfulla ånga rengör och återfuktar den effektivt huden. Ångans unika egenskaper mjukar upp döda hudceller, vidgar porerna och förbereder huden optimalt för vidare kosmetiska behandlingar. Du kommer att upptäcka att rengöringsbehandlingar blir ännu mer effektiva när huden är ordentligt förberedd och mjukgjord. Dessutom löser ångan upp talg i porerna och förbättrar cirkulationen i huden, vilket hjälper till att avlägsna orenheter och förbättra hudens övergripande hälsa. Du kan använda behandlingen på olika delar av kroppen som behöver djuprengöring, inklusive nacke, dekolletage och rygg. Dessutom är enheten perfekt för hårbottenbehandlingar och andra hårvårdsbehandlingar.

Giovanni D-20 vapozon har en stilren och funktionell design. Vapozonen är tillverkad av lättrengörbar plast i eleganta svarta nyanser. Stativet är utrustat med en enkel höjdjustering i intervallet 78-95 cm, vilket gör det bekvämt för användaren. Ångmunstycket kan roteras för att ge dig ännu mer flexibilitet och anpassning efter dina behov. Med den stabila fyrarmade basen och de gummerade hjulen kan du enkelt förflytta enheten utan ansträngning.

Investera i Giovanni D-20 vapozonen och ta din skönhetsutrustning till en ny nivå av prestanda och kvalitet. Ge dina kunder enastående behandlingar och skapa en varaktig upplevelse av professionell skönhet och välbefinnande.

Färg: Svart

Effekt: 750 W

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter