Lyxig pedikyrstol med fotbad

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 3 080,42 kr /Månad
Artikelnr: 4128.2.A26
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
29 000 kr
Inklusive moms: 5 800 kr
st
Upplev en ny dimension av avkoppling och lyx med vår exklusiva SPA pedikyrfåtölj som är speciellt designad för att höja standarden på dina behandlingar. Med en perfekt balans mellan innovation, komfort och funktionalitet kommer denna pedikyrfåtölj att ta din salong till nya höjder av elegans och kvalitet.

Elegans och komfort i varje detalj:

Vår SPA pedikyrfåtölj är omhändertaget till minsta detalj för att ge dina kunder en upplevelse av ren lyx. Den högkvalitativa PU-klädseln i konstgjort läder ger inte bara en sofistikerad estetik utan är också utformad för att vara slitstark och enkel att rengöra. Varje stund i fåtöljen blir en omsorgsfullt designad njutning.

Mångsidig motoriserad kontroll:

Med de avancerade 2 motorerna har du fullständig kontroll över ryggstödets lutning och sitsens fram- och tillbakagång. Den smidiga knappanelen, inbyggd i armstödet, låter dig enkelt justera fåtöljens positioner efter varje klients preferenser. Denna anpassningsbara funktion gör det möjligt för dig att erbjuda en personlig och skräddarsydd behandlingsupplevelse.

Praktiskt och funktionellt:

Fåtöljens svängbara armstöd är utformade för att ge dig enkel åtkomst till stolen, vilket gör det möjligt för dig att smidigt och bekvämt utföra pedikyr och fotvårdsbehandlingar. Whirlpool fot-SPA handfatet, komplett med dusch och stämningshöjande LED-lampor, erbjuder en komplett och avkopplande fotvårdsupplevelse för dina kunder.

Perfekt balans mellan stil och praktik:

Med det manuellt höj- och sänkbara fotstödet längst fram kan du enkelt anpassa stolen för att säkerställa optimal arbetsställning för varje behandling. Detta skapar en bekväm och ergonomisk arbetsmiljö för dig och en avkopplande stund för dina kunder.

Tekniska detaljer:

Produktstorlek: 122 x 72 x 142 cm

Vikt: 75 kg

Max belastning: 175 kg

Klädsel: Vit PU

Madrasstjocklek: 10 cm

Välj vår SPA pedikyrfåtölj för att ta dina pedikyr- och fotvårdsbehandlingar till en ny nivå av exklusivitet och professionalism. Varje detalj är utformad för att erbjuda den perfekta kombinationen av avkoppling, elegans och funktionalitet. Gör din salong till en destination där dina kunder kan känna sig omhändertagna och bortskämda på högsta nivå.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter