Giovanni vapozon med förstoringslampa D-21 vit

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 246,56 kr /Månad
Artikelnr: 147021
GTIN: 5906717452611
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 795 kr
Inklusive moms: 359 kr
st
En perfekt enhet för att förbättra kosmetiska procedurer

Den multifunktionella Giovanni D-21 vapozon med en förstoringslampa är en mycket effektiv enhet som är perfekt för alla skönhetssalonger. Den producerar ånga, vilket stimulerar huden att rengöra sig själv och gör att den kan förberedas för ytterligare kosmetiska behandlingar . Förstoringslampan gör det möjligt att se huden med hög förstoring, samtidigt som den ger utmärkt belysning av arbetsområdet.

Lätt att använda och avsevärd komfort

Vapozon är mycket intuitiv att använda . Med ratten kan den föredragna behandlingstiden ställas in och slå på UV-lampan, vilket säkerställer vattendesinfektion . Enheten har även en funktion som gör det möjligt att utföra aromaterapi , tack vare ett speciellt element placerat vid munstycksöppningen. Den flexibla armen på förstoringslampan gör att den kan placeras på rätt sätt, beroende på vilken procedur som utförs för tillfället. Den betydande förstoringen fungerar för exakta behandlingar och möjliggör en närmare titt på huden. Utrustningens enkla funktion och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för varje skönhetssalong.

Vilka behandlingar är vapozon lämplig för?

Enhetens huvudsakliga funktion är att effektivt rengöra och återfukta huden . Vapozonens verkan är baserad på produktionen av ånga, som mjukar upp döda epidermala celler , vidgar hudens porer och blodkärl och förbereder huden för ytterligare kosmetiska behandlingar . Framför allt möjliggör användningen av en ångbåt mjukning av hudens stratum corneum, vilket är särskilt viktigt för effektiviteten av rengöringsbehandlingar – det underlättar borttagningen av pormaskar och död hud. Den löser upp talgkörtlarna (så kallade hudporer), vilket avsevärt underlättar frisättningen av talglager. Hudens andning och cirkulation stimuleras , vilket förbättrar avlägsnandet av orenheter och onödiga metaboliska produkter. Syretillförseln till huden och penetrationen av näringsämnen under ytterligare behandlingar förbättras också . Behandlingen kan även användas på andra delar av kroppen som kräver djuprengöring – till exempel på nacke, dekolletage eller rygg. Behandlingen lämpar sig även för hårbottenterapi, samt under hårvårdsbehandlingar.

Minimalism och funktionalitet

Vaposon är tillverkad av plast i vita nyanser, vilket gör enheten lätt att hålla ren . Stativet är utrustat med en enkel höjdjustering i intervallet 78-95 cm, vilket gör att utrustningen kan placeras på lämplig nivå för att säkerställa arbetskomforten för den person som utför behandlingen. Både förstoringslampan och ångbåtsmunstycket kan roteras oberoende, vilket ökar omfånget av möjliga inställningar. Den fyrarmade basen med gummerade hjul förbättrar rörligheten , vilket gör det lättare att flytta runt enheten fritt.

De exakta måtten anges på bilden.


Setet innehåller: vapozon, förstoringslampa, stativ med fyrarmad bas på gummerade hjul, instruktioner.


Färg: nyanser av vitt

Vapozoneffekt: 750 W

Förstoringslampans effekt: 9,5 W

Vapozonspänning: 220 V

Förstoringslampans spänning: 100-240 V

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter