Fotvårdsstol - Cubo

Fotvårdsutrustning Fotvårdsstol med en mycket stabil ram. 3 motorer som styr höjd, ryggstöd och sitsens lutning. Horisontellt brett separerat benstöd som har ett rörelseomfång på (90 °) Höjdreglering sker med gasfjäder. Finns även fem …

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 663,75 kr /Månad
Artikelnr: 2244A.3.A26
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
25 000 kr
Inklusive moms: 5 000 kr
st

Fotvårdsutrustning

Vår fotvårdsstol Cubo är en ergonomisk arbetsstol speciellt designad för fotvård med en extremt stabil ram. Den är utrustad med tre kraftfulla motorer som kontrollerar höjd, ryggstöd och sitsens lutning för att skapa den perfekta arbetspositionen.

Det horisontellt breda separata benstödet erbjuder en imponerande rörelseomfång på hela 90 grader, vilket möjliggör flexibilitet och komfort för både patient och terapeut. Höjdjusteringen sker smidigt och precist med hjälp av en gasfjäder, vilket ger en skonsam upplevelse för användaren.

För de som söker ännu mer avancerad funktionalitet finns även en modell med fem motorer, inklusive en dedikerad motor för att finjustera benstödets positionering.

Den intuitiva huvudpanelen för styrning är elegant inbyggd i ryggstödet, vilket ger en enkel och effektiv användarupplevelse. Med en enda beröring kan terapeuten anpassa stolen efter patientens behov för optimal behandling.

Dessutom har vår fotvårdsstol en elegant klädsel i sömlös, högkvalitativ vit PU-material som inte bara är bekväm för patienten, utan också enkel att rengöra och underhålla. Denna kombination av komfort, funktionalitet och stil gör vår fotvårdsstol till det självklara valet för professionella fotvårdsterapeuter.

Storlek utan armstöd: 190x57 cm

Storlek med armstöd: 190x82 cm
Vikt: 88 kg

Max vikt 180 kg  

Stoppning: PU
Upp och Ner 62/120 cmExtra tillbehör

Fotpedal

Handkontroll

Hjul 

Uppvärmning (Specialbeställning , cirka 3 månader leveranstid)

Trådlös

Memory foam 

Silikon 

Uppsamlingsbricka (Debris tray)

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
1 Breather hole
2 Angle 0º ~ 85º
3 Angle -4º ~ +10º
4 Rotation 0º ~ 90º
5 Angle 0º ~ 75º
6 Extension ±14 cm
7 Up and Down 62/121 cm
PACKING SIZE cm
172x62x72
N.W. kg
88
G.W. kg
105
MAX WEIGHT
180 kg

Liknande produkter

Även köpta produkter