Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Sjukvårdsutrustning

Sjukvårdsutrustning Medicinsk utrustning i Sverige 

Vi är ledande inom medicinska stolar och möbler för sjukvårdsändamål. Erkänt högkvalitativ sjukvårdsutrustning som används över hela världen, inklusive på sjukhus och vårdcentraler i Sverige samt i länder som Ryssland, Hong Kong, Indien, Marocko, Dubai, Libyen, Saudiarabien och flera europeiska länder.

Våra medicinska möbler och sjukvårdsprodukter är välkända för sin pålitlighet och användarvänlighet. Vi strävar efter att möta dagens krav inom sjukvård genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet, som ger både hög patientkomfort och tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. Vår svenska sjukvårdsutrustning är tillverkad i Sverige och har en lång historia av att leverera pålitliga lösningar för medicinsk utrustning.

Oavsett om det gäller medicinska stolar, möbler eller annan sjukvårdsutrustning, kan du lita på att våra produkter är utformade för att möta de stränga kraven inom sjukvårdssektorn. Vår målsättning är att fortsätta vara en pålitlig partner för sjukvårdsanläggningar över hela världen genom att erbjuda produkter som uppfyller de högsta standarderna inom kvalitet, funktionalitet och användarvänlighet.


Några referenser där  sjukvårdsutrustning medicinsk utrustning  finns : RYSSLAND DANMARK, ISLAND, ESTLAND, LETTLAND, LITHAUEN AFRIKA, MELLANÖSTERN Under de senaste 20-25 åren har vi levererat en hel del produkter till länder som Egypten, Marocko, Algeriet, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten (Dubai m fl emirater) mm. NORGE Som då kallades för "norra Europas största byggprojekt" - det nya sjukhuset där - fick vi i tuff konkurrens leverera våra produkter. 


Även här var det fråga om gynstolar, kombigyn samt tvådelade och tredelade undersökningsbritsar.