Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Rullvagn avlastningsvagn -Easy

Rullvagn i vit metallstruktur med en låsningsbar låda i trä med 3 hyllplan. Dess konstruktion gör att det till och med går att placera verktyg, över den översta lådan. Den fullständig rörlighet tack vare sina 4 hjul. Product size: 55,5x42x82 cm …

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 403,33 kr /Månad
Artikelnr: 1019A
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
3 300 kr
Inklusive moms: 660 kr
st

Avlastningsvagn instrumentvagn

Utforska vår exklusiva kollektion av vackra och funktionella rullvagnar avlastningsvagnar som kombinerar en robust metallram med eleganta trädetaljer. Denna prisbelönta rullvagn utmärker sig med en låsbar träbox och tre rymliga hyllplan i trä, som inte bara erbjuder förvaringsmöjligheter utan också är en fröjd för ögat.

Med en genomtänkt konstruktion som inkluderar en översta låda, är denna rullvagn mer än bara ett förvaringsalternativ. Den är en smidig arbetsstation där du till och med kan placera dina viktigaste verktyg direkt ovanpå lådan för snabb och enkel åtkomst.

Den fullständiga rörligheten hos denna rullvagn är oslagbar, tack vare dess fyra smidiga hjul. Oavsett om du behöver flytta den runt i ditt spa, salong eller arbetsutrymme, kommer den att glida smidigt och sömlöst.

Denna mångsidiga rullvagn är inte bara en förvaringslösning; den är en oumbärlig följeslagare för alla som strävar efter effektivitet och organisation i sitt arbete. Oavsett om det gäller att arrangera skönhetsprodukter, verktyg eller andra arbetsredskap, ger vår avlastningsvagn och instrumentvagn enastående funktionalitet i en elegant förpackning.

Förhöj både din arbetsmiljö och din yrkesmässiga stil med vår exceptionella rullvagn på hjul. Utforska vårt sortiment och låt vår kvalitet och design ta ditt arbetsutrymme till en ny nivå av bekvämlighet och elegans.

Produckt storlek : 55,5x42x82 cm Vikt: 21 Kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter