Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Ansiktsångare vapozon - Pure

Ansiktsångare för hudvård med ozon lampa. Enkel, modern och funktionell design. Den är utrustad med en teleskoparm med höjdjustering, samt ett roterande huvud och aromatisk oljebehållare. Fem-bens bas med hjul för enkel förflyttning.

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 382,50 kr /Månad
Artikelnr: A30
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
3 100 kr
Inklusive moms: 620 kr

Vapozon med en ozonlampa - Pure

Utforska vår innovativa ansiktsångare vapozon, perfekt för hudvård med en ozonlampa. Vår enhet kombinerar enkelhet, modern design och funktionalitet för att skapa den ultimata användarupplevelsen. Med en teleskoparm som erbjuder höjdjustering och ett roterande huvud ger vår ansiktsångare anpassningsbarhet för varje användares behov. Dessutom har den en aromatisk oljebehållare för en förhöjd sinnesupplevelse.

Den robusta fem-bensbasen är utrustad med hjul för smidig förflyttning och bekväm användning i olika miljöer. Utforska nu vår ansiktsångare för en lyxig och effektiv hudvårdsrutin hemma eller i din professionella miljö

Varför välja vår Vapozon för hudvård ?

  • Professionell kvalitet: Vår Vapozon är tillverkad med högkvalitativa material och är designad för att möta de högsta standarderna inom hudvård. Du kan lita på dess hållbarhet och prestanda.
  • Effektiv hudvård: Ozonlampans egenskaper förbättrar hudens kondition genom att rena och återfukta den. Ansiktsångaren hjälper till att öppna porerna och främjar djuprengöring, vilket resulterar i en friskare och klarare hud.
  • Anpassningsbar design: Med funktioner som teleskoparm, roterande huvud och aromatisk oljebehållare kan vår Vapozon anpassas efter dina individuella behov och preferenser för en skräddarsydd hudvårdsupplevelse.
  • Praktisk användning: Den fem-bensbasen med hjul gör det enkelt att flytta enheten runt i olika rum eller professionella miljöer, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet i din hudvårdsrutin.


Överlägsen service och support: Vi strävar efter att erbjuda utmärkt kundservice och support för att säkerställa att din upplevelse med vår Vapozon är så smidig och tillfredsställande som möjligt.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter