Massagestol SPA - Caln med fotbad

Massagestol fotvård

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 4 330,42 kr /Månad
Artikelnr: 4122B
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
41 000 kr
Inklusive moms: 8 200 kr
st

Massagestol Pedikyrstol med Fotbad

Välkommen till vår värld av överlägsen komfort och avkoppling med vår exklusiva massagestol pedikyrstol med inbyggt fotbad – den ultimata kombinationen för ditt spa. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar en elegant och bekväm atmosfär för både dina kunder och ditt företag. Oavsett om du fokuserar på fotvård eller vill ge dina kunder en spa-upplevelse utöver det vanliga, är vår massagestol pedikyrstol med fotbad det perfekta valet.

SPA Pedikyrstol med Fotbad: Elegant och Bekväm

Vår SPA pedikyrstol med fotbad är mer än bara en möbel – den är en upplevelse i sig. Med en stilfull vit PU-läderklädsel är den både bekväm och elegant, vilket skapar en avkopplande och vacker miljö för dina kunder. Perfekt för salonger och spa som värdesätter högsta kvalitet och professionell presentation.

Multifunktionell Design för Optimal Komfort

Den här pedikyrstolen är utrustad med avancerad teknik och innovativ design för att ge optimal komfort och funktionalitet. Två motorer styr ryggstödets lutning och sitsens justering framåt och bakåt. Svängbara armstöd ger enkel åtkomst till stolen och den integrerade manikyrskålen, vilket skapar en smidig och mångsidig arbetsmiljö för pedikyr och manikyr.

Avkoppling i världsklass

För att säkerställa en avkopplande upplevelse är vår pedikyrstol utrustad med Shiatsu-massage i ryggstödet och lufttrycksmassage i sitsen. Denna kombination av tekniker hjälper till att lindra stress och spänningar och ger dina kunder en djupgående känsla av välbefinnande.

Exklusivt Whirlpool Fot-SPA och Musikupplevelse

Den höj- och sänkbara fotstödet kombineras med en Whirlpool fot-SPA handfat, komplett med duschfunktion. Dina kunder kan njuta av en lyxig fotbehandling medan de slappnar av i en bekväm position. Dessutom inkluderar stolen en MP3-musikspelare med USB- och SD-kortkontakter, vilket ger en personlig musikupplevelse som kompletterar spa-upplevelsen.

Ditt Spa Uppgraderat till en Ny Nivå

Sammanfattningsvis erbjuder vår massagestol pedikyrstol med fotbad en komplett och exklusiv SPA-upplevelse för både kunder och professionella terapeuter. Med fokus på design, komfort och funktionalitet är detta en investering som kommer att höja standarden för ditt spa och skapa minnesvärda stunder för alla som besöker det. 

 med fotbad.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Pedikyrstol massagestol
Produkt storlek 130x85x150 cm
Vikt 125 kg
Klädsel PU
Kapacitet 13 l
Justerbart fotstöd
Ryggstöds vinkel 50º~75º
Upp och ner 65/91 cm
Armstöd med manikyr skål

Liknande produkter

Även köpta produkter