Behandlingsbänk skönhet - Maxi

SweHealth erbjuder denna elektrisk stol för skönhetsbehandlingar. Stolen finns i en enkel design med hög komfort och en mycket stabil ram. Den är utrustad med tre motorer som kan styra höjden, ryggstödet och lutningsrörelsen. Det är också …

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 051,77 kr /Månad
Artikelnr: 2235B_
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
19 125 kr
Inklusive moms: 3 825 kr
st

Maxi Behandlingsbänk: Professionell Kvalitet för Skönhet och Komfort

SweHealth presenterar stolt denna elektriska behandlingsbänk, speciellt designad för skönhetsbehandlingar och fransförlängningar. Med en kombination av enkel elegans och överlägsen komfort är denna behandlingsstol utrustad med avancerad teknologi och en robust ram för att möta de högsta kraven inom skönhetsbranschen.

Tre Motorer för Mångsidig Kontroll:

Stolen är utrustad med tre motorer som möjliggör individuell kontroll över höjden, ryggstödet och lutningsrörelsen. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa stolens inställningar för att skapa en optimal arbetsmiljö.

Justerbart Fotstöd med Gasfjäder Pump:

Det justerbara fotstödet, som styrs av en smidig gasfjäderpump, ger extra komfort och stöd för klienten. Detta gör det möjligt att anpassa stolens konfiguration för att passa olika behandlingar och kroppspositioner.

Vändbara Armstöd:

För ökad bekvämlighet har behandlingsstolen vändbara armstöd. Detta ger dig flexibilitet att anpassa stolens armstöd efter behov och underlättar åtkomst för olika typer av behandlingar.

Reglerbart Huvudstöd:

Det reglerbara huvudstödet möjliggör exakt positionering för att säkerställa klientens maximala komfort under behandlingen. Det är utformat för att ge stöd samtidigt som det ger en ergonomisk position för terapeuten.

Alternativ med 4 Motorer för Avancerad Kontroll:

För de mest krävande behandlingarna finns även en modell med fyra motorer. Den extra motorn ger dig möjlighet att justera lutningen på benstödet för att ytterligare anpassa behandlingsmiljön.

Design och Konstruktion:

Stolens enkla och stilrena design kompletteras av högkvalitativa material och en stabil ram. Den är skapad för att kombinera funktionalitet med estetik och är byggd för långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.


Oavsett om du utför skönhetsbehandlingar eller fransförlängningar kommer SweHealths elektriska behandlingsbänk att vara en professionell följeslagare i din verksamhet. Ge dina kunder en upplevelse av överlägsen komfort och samtidigt underlätta ditt arbete 

Finns i vitt PU (konstläder) med sömlös klädsel längre av hög kvalitet och lätt att rengöra.


SPECIFIKATIONER

Mått: 184x60 cm utan armstöd

Mät: 184x85 cm med armstöd

Vikt: 88 kg

Fyllning: PU läder

Andnings hål: ja

Höjdjustering: 59-98 cm

Fotkontroll: FC-003

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
PACKING SIZE cm
148x72x62
N.W. kg
88
G.W. kg
100
MAX WEIGHT
180 kg

Liknande produkter

Även köpta produkter