Mini-knäled med tvärsnitt

Mini-knäled med tvärsnitt i halv naturlig storlek, full flexibilitet. Dessutom har knä modellen ett tvärsnitt av leden monterad på sockeln, så ledens mekanismer kan förklaras "inifrån"

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 1000170
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
995 kr
Inklusive moms: 199 kr

Modell av knäleden i halv storlek men med full flexibilitet. Dessutom ses en tvärsnittsvy av knäleden på stativet som modellen är fastsatt på.

  Anatomiskt sett visar knämodellen en del av lårbenet, en del av tibia (del av benbenet) och knätlocket (patella). Dessutom är bruskbelagda gemensamma ytor färgade i en ljusblå färg. 

Den lilla kompletterande modellen med tvärsnitt av knäleden visar både benstrukturen och mjuka vävnader som fett och bursae (slimsäckar). 


Den rörliga modellen är inte flexibel. Eftersom knäleden hålls ihop med metall kan fogen bara böjas (böjd) och förlängas (sträckt). Andra rörelser kan inte påvisas alls.

Kliniskt är denna paketlösning idealisk för förståelse av knäets artros (knäartrit), bursit (inflammation av bursa) och reumatoid artrit. Det kan också användas för att förstå störningar som patellar (knäkapslingsförskjutning), patellafrakturer och knäledsfrakturer. 

Modellen kan också användas för att förstå störningar som ligamentskador, meniscussår och rinnande och simma knän.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter