Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Höft modeller

Vårt utbud av anatomiska modeller av höften innehåller båda modeller som bara visar ben och ledband (ligament) runt höftleden samt mer kompletta hip-modeller med flera vävnader.

Höftmodellerna som bara visar ben och ligament är de mest sålda. Modellerna visar benen, skinkorna, skönbenet och lårbenet med lårben och en del av lårbenet. Använder. Gummi visar också ledband som hör till höftledet. Några av modellerna minskar, och vissa är mer flexibla än andra. En av modellerna visar också hip-artros och höftfrakturer (höftfrakturer). 

De flera vävnadshöftmodellerna visar också muskler och möjligen. nerver, medan 2 av höftmodellerna kan användas för att förstå höftprotesen. Visar en höftmodellmuskel, sett muskler som iliacus, med psoas major, med piriformis, med gemellus överlägsen, med obturatorius internus och m. När nerverna ses, inkluderar de även den sciatic nerven.

Kliniskt kan en höftmodell användas för att förstå till exempel höftfrakturer, ledfel, fjäderplåster, piriformis syndrom och artros (artros).