Handmuskelmodell med en del av underarmen, stående

12 556 kr
Exklusive moms
  • Artikelnr: NS 13/1
Billigast frakt från 79,20 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Beställningsvara

st
PriceRunner Köpskydd

Naturlig storlek handmodell , tillverkad av SOMSO-Plast. Efter Dr. Niels Benatar. Modellen består av sex delar, som kan monteras ner. På en bas med grön bas. Naturliga färger används enhetligt, vilket innebär att muskler, senor, blodkärl och nerver uppträder som de skulle i ett blodlöst område under operationen. Utbytbara delar inkluderar typiska patologiska fynd i karpaltunnelsyndrom, utlösarfingre och Dupuytrens sjukdom. På en grön bas.

Anatomiskt sett presenteras extremt realistisk vävnad. Modellens senor framträder till exempel vita och glänsande, medan nerverna verkar vara vita.

Modellen illustrerar inte bara "innehållet i karpaltunneln (canalis carpi), extensor och flexorsenerna, de olika muskelgrupperna i handen, blodkärl (artärer och vener), nerver, ligament och benvävnad. Man ser också detaljer som fibrösa fingertoppar (vaginae fibrosae digitorum manus) med både sina snett sträckande fibrer och ringformiga slag samt skelettmuskulaturen "köttfogar" på benvävnad.

När det gäller rörelse är modellen inte flexibel.

Kliniskt är denna modell avsedd för professionella som ortopediska kirurger. Det är idealiskt för att arbeta med störningar som karpaltunnelsyndrom (KTS), handledendinit, fjäderfinger (utlösande finger / digitus saltans), Dupuytren's contracture (rumpfinger) och mycket mer.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.