Instrumentbord ELLWYN - 60x40 cm skivor

Stativ Helsvetsat, förkromat stålrörsstativ, 22 mm rör till modell 60x40 och 70x50, 25 mm rör till 95x55. Mycket kraftigt och stabilt utförande. Skivor Rostfri plåt med vulstkant, ljuddämpande 16 mm boardskiva fastlimmad på den rostfria …

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 632,50 kr /Månad
Artikelnr: 020-2040
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
5 500 kr
Inklusive moms: 1 100 kr
st

  • Instrumentbord Ellwyn - 60x40 cm med Stålstativ och Rostfria Ljuddämpande Skivor

Upptäck fördelarna med vårt förstklassiga Instrumentbord Ellwyn i måtten 60x40 cm, en intelligent fusion av funktionalitet och modern estetik. Detta instrumentbord är inte bara en arbetsyta, det är en plattform för produktivitet och kreativitet. Med omsorgsfullt utformad design och innovativa egenskaper är det den ultimata följeslagaren för alla dina arbetsbehov.

  • Optimal Storlek och Yta: Med dimensioner på 60x40 cm erbjuder Instrumentbord Ellwyn den perfekta balansen mellan kompakt yta och användbarhet. Det är utformat för att passa smidigt in i både små och större arbetsmiljöer.
  • Robust Stålstativ: Det kraftfulla stålstativet ger inte bara stabilitet och pålitlighet, utan det bidrar också till den moderna och snygga estetiken.
  • Rostfria Ljuddämpande Skivor med Vulstkant: De inkluderade rostfria skivorna är utformade för att minska ljudnivån under arbete, vilket skapar en tystare och mer fokuserad arbetsmiljö. Den eleganta vulstkanten ger en sofistikerad touch till hela designen.
  • Unik Öppen Sida: Det karakteristiska med Instrumentbord Ellwyn är den öppna sidan mellan skivorna, vilket ger extra flexibilitet och möjligheter för att organisera verktyg och material.


Användningsområden:

  • Instrumentbord Ellwyn är mångsidigt och anpassningsbart för olika användningsscenarier:
  • Professionell Miljö: I verkstäder, laboratorier och produktionsenheter, där det är avgörande med en strukturerad och funktionell arbetsyta.
  • Kreativa Projekt: Perfekt för konstnärer, hantverkare och kreativa entusiaster som behöver en inspirerande och organiserad arbetsplats.
  • Hemmakontor: En elegant lösning för att skapa ett produktivt arbetsutrymme hemma där du kan utföra dina uppgifter med stil.

Instrumentbord Ellwyn, med sin innovativa design och högkvalitativa materialval, är mer än bara en möbel – det är en investering i din arbetskomfort och prestation. Oavsett om du är inom yrkeslivet eller i ditt eget kreativa universum, kommer detta instrumentbord att anpassa sig efter dina behov och inspirera till nya höjder av produktivitet.

Förvärva Instrumentbord Ellwyn idag  och förbered dig på att omdefiniera ditt arbetsutrymme med en produkt som utstrålar professionalism och innovation.


Stativ
Helsvetsat, förkromat stålrörsstativ, 22 mm rör till modell 60x40 och 70x50, 25 mm rör till 95x55. Mycket kraftigt och stabilt utförande.

Skivor
Rostfri plåt med vulstkant, ljuddämpande 16 mm boardskiva fastlimmad på den rostfria skivans undersida.

Hjul
100 mm länkhjul med täckbricka, grå gummibana.

Bordets höjd 83 cm.

Avstånd mellan skivorna 40 cm.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter