Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Rondvagnar

Upptäck vår mångsidiga kollektion av rondvagnar som inte bara inkluderar praktiska handtag och lådor, utan också ger dig valet mellan helsvetsade chassin eller vagnar som du kan montera själv för att passa dina specifika behov.

För den monteringsbara modellen har vi inkluderat ett justerbart höj- och sänkbart handtag för att erbjuda optimal ergonomi och komfort under användningen. Oavsett vilken modell du väljer, så garanterar vi en pålitlig och smidig användarupplevelse.

Våra rondvagnar har ett förkromat chassi som inte bara ger en elegant estetik utan också ökar hållbarheten och motståndskraften mot korrosion och slitage. Handtaget är inte bara enkelt att greppa, utan det gör det också möjligt att enkelt manövrera vagnen för en smidig användning.

För att säkerställa en tyst och problemfri rörelse är våra hjul svensktillverkade av högsta kvalitet. Dessa hjul har utformats för att rulla lätt och jämnt över olika ytor och terräng, vilket gör förflyttningen av vagnen enkel och bekväm.

Våra rondvagnar är utrustade med skivor tillverkade av rostfri plåt med vulstkant. Detta ger inte bara en stark och hållbar yta att placera dina föremål på, utan det ger också en säker kant för att förhindra att föremål ramlar av vagnen.

Två lådor ingår som standard i våra rondvagnar, och om de skulle bli slitna kan de enkelt ersättas genom att köpas separat i efterhand. Detta gör att din vagn kan fortsätta vara funktionell och användbar under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis erbjuder våra rondvagnar en perfekt balans mellan funktionalitet och hållbarhet. Med höj- och sänkbart handtag, förkromat chassi, högkvalitativa hjul och praktiska lådor, är våra vagnar en investering som kommer att göra din arbetsdag smidigare och mer organiserad. Utforska vårt sortiment och välj den modell som passar dina behov bäst.