Instrumentbord med 60x40 cm skivor

Stativ Helsvetsat, förkromat 22 mm stålrörsstativ, monteringsbart. Mycket kraftigt utförande. Skivor Rostfri plåt med vulstkant, ljuddämpande 16 mm boardskiva fastlimmad på den rostfria skivans undersida. Hjul 100 mm länkhjul med …

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 616,88 kr /Månad
Artikelnr: 020-6000
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
5 350 kr
Inklusive moms: 1 070 kr
st

Instrumentbord Modell 84 - 60x40 cm med Stålstativ och Rostfria Ljuddämpande Skivor

Utforska vårt imponerande Instrumentbord Modell 84, en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med måtten 60x40 cm erbjuder detta bord generöst med arbetsyta för alla dina behov. Dess noggrant konstruerade stålstativ garanterar överlägsen hållbarhet och stabilitet, vilket gör det till en pålitlig partner för ditt arbete eller projekt.


Storlek och Yta: Med generösa dimensioner på 60x40 cm ger detta instrumentbord tillräckligt med utrymme för att hantera olika arbetsuppgifter, oavsett om det är i en verkstad, ett laboratorium eller i hemmet.

Stålstativ: Den robusta stålkonstruktionen i bordets stativ ger en pålitlig och hållbar grund, vilket säkerställer långvarig användning och minimalt med underhåll.

Rostfria Ljuddämpande Skivor med Vulstkant: De medföljande rostfria ljuddämpande skivorna inte bara erbjuder en tyst arbetsmiljö utan har även en elegant vulstkant som ger en sofistikerad touch till bordets design.


Användningsområden:

  • Instrumentbord Modell 84 passar perfekt in i olika miljöer och användningsområden:
  • Verkstäder: För att skapa en organiserad arbetsstation där verktyg och material enkelt kan ordnas.
  • Laboratorier: Som en arbetsyta för precisionsarbete och experiment.
  • Hem och Hobby: För projekt, hobbys eller konstnärligt arbete som kräver en stadig och rymlig yta.

Oavsett om du är en hantverkare, forskare eller en passionerad hobbyist, kommer detta instrumentbord att överträffa dina förväntningar när det gäller prestanda och stil. Dess eleganta design och hållbara konstruktion gör det till en investering som kommer att gynna dig under lång tid framöver.

Förvärva Instrumentbord Modell 84 idag och upplev själv dess enastående fördelar i ditt arbete och dina projekt. Vi är stolta över att erbjuda en produkt av högsta kvalitet som är utformad för att möta dina krav och överträffa dina förväntningar.


Bordsskivor - Rostfria skivor med så kallad vulstkant, en förhöjning runtom som förhindrar att saker rullar ner över kanten. Ljuddämpande 16 mm boardskiva fastlimmad på den rostfria skivans undersida.
Stativ  - Förkromat stålrörsstativ, 22 mm stålrör.
Hjul - Mycket lättrullande och stabila 100 mm hjul. Om bordet ska användas i miljöer där känsliga instrument och liknande absolut inte får störas, finns som tillval även hjul som avleder elektricitet, sk antistatiska hjul.
Sarg - För storlek 60x40 cm finns en sarg som tillbehör. Sargen kan snäppas fast på både nedre och övre plan.
Höjd - 83 cm till övre skivan.
Vikt - Ca 15 kg.
Maxbelastning - 20 kg/hyllplan


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter