Massageredskap triggerpunkter - Tummen massage

Thumb Saver Massage | Skydda tummen | Effektiv för djupgående MassageEffektivt massageverktygSpecialdesignad massagetillbehör för att hjälpa Dig att genomföra djup bindvävsmassage och triggerpunkt massage. Detta ergonomiska redskap gör det …

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: massagetillbehor
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
299 kr 199 kr
Inklusive moms: 39,80 kr
st

Thumb Saver Massageverktyg

Skydda Tummen och Maximera Djupgående Massageeffekt

  • Material ABS
  • Designad för att rädda dina händer.
  • Ergonomiskt grepp möjliggör korrekt inriktning av dina handleder under användning.
  • Ersätter din tumme så att du kan använda triggerpunkts- och akupressurtekniker utan ansträngning.
  • Effektivt för att låsa upp och släppa nacke- och ryggspänningar och triggerpunktsavlastning.
  • Lätt att desinficera mellan patienter.

Utforska fördelarna med vårt innovativa Thumb Saver Massageverktyg, en oumbärlig tillgång för dig som vill erbjuda en djupgående och effektiv bindvävsmassage och triggerpunktsmassage. Detta specialdesignade massagetillbehör är särskilt utformat för att hjälpa dig leverera enastående terapi samtidigt som du undviker överbelastning av dina egna tummar.

Det ergonomiska konceptet bakom vårt verktyg gör det möjligt för dig att behandla dina kunder med ännu mer effektivitet och komfort. Genom att använda Thumb Saver Massageverktyget kan du enkelt applicera djupare tryck och därmed ge en mer intensiv terapeutisk upplevelse. Glöm bekymren kring trötthet och överansträngning av dina tummar - vår lösning är här för att ge dig den nödvändiga lättnaden.

Ett särskilt plus med vår Fysiotumme är dess anpassningsbarhet. Använd den tillsammans med olja, lotion eller massagecreme för att ytterligare förbättra resultatet av din behandling. Detta verktyg är så mångsidigt att det kan användas för en mängd olika terapeutiska ändamål, helt efter dina preferenser och behandlingskrav.

Oavsett om du behöver koncentrera dig på petrissage och djup massage genom att hålla Thumb Saver upp-och-ner eller om du föredrar en lättare beröring med fingertopparna för att lindra nackspänningar och främja total avslappning, så ger vårt verktyg dig flexibiliteten att skräddarsy varje session efter dina klienters unika behov.

Utforska den nya standarden inom djupgående massage med Thumb Saver Massageverktyget. Ge dina kunder en upplevelse av överlägsen komfort och resultat. Skydda dina tummar och ta dina massageterapier till nästa nivå redan idag!

Recensioner

Stefan Lindholm
Ergonomisk grepp för handen massage
Massageverktyget passar väldigt bra i handen och sparar på tummen om man masserar dagligen. Lätt att komma åt och går även att köra scraping massage med den

Håller livet ut

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Längd 13.5cm
Bredd 3,5 cm
Material ABS plast

Liknande produkter

Även köpta produkter