Anatomiplansch - Skelett affisch i Högblank PET-plastfilm

Skelettsystem illustrerat av människans skelett i 51x66 cm affisch i Högblank PET-plastfilm som beskriver rörelseapparaten,

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: anatomiplansch-skelett
GTIN: 09781587790638
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
595 kr 399 kr
Inklusive moms: 79,80 kr
st

Få En Djupgående Inblick i Kroppens Skelett med Vår Skelett affisch

51x66cm

Högblank PET-plastfilm 

Upptäck en Djupgående Förståelse av Kroppens skelett med vår skelettplansch för Skelettsystemet. Skapad av den framstående konstnären Peter Bachin för Anatomical Chart Company år 1947, har denna plansch stått sig genom tiderna som en av de mest eftertraktade och bästsäljande anatomiska planscherna.

Denna exceptionella plansch ger en omfattande inblick i skelettsystemet genom att presentera det från tre olika vinklar: framifrån, bakifrån och från sidan. Varje aspekt av detta viktiga system är detaljerat och noggrant avbildat för att ge en djupgående förståelse för människokroppens grundläggande struktur.

För att ytterligare berika innehållet inkluderar skelettplanschen åtta mindre bilder som fokuserar på specifika delar av skelettet. Dessa bilder ger en närmare titt på rörben, öronben, handlovens ben med ligament (både dorsalt och palmart), benen i foten med ligament (både dorsalt och plantart), samt höger knäled från både främre och bakre vinklar.

En intressant jämförelse mellan det manliga och kvinnliga bäckenet har också inkluderats, vilket ger en unik möjlighet att förstå skillnaderna och likheterna i bäckenstrukturen hos olika kön.

Denna skelettplansch är inte bara ett konstverk av hög kvalitet utan också en ovärderlig pedagogisk resurs. Den är idealisk för medicinska studenter, lärare, hälso- och sjukvårdspersonal samt alla som är intresserade av att utforska kroppens struktur på djupet. Genom att kombinera konstnärlig skicklighet med vetenskaplig precision erbjuder denna plansch en enastående möjlighet att lära sig om och uppskatta det mänskliga skelettets komplexitet och skönhet.

OBS: Planschen tillhör en serie där det också finns planscher med muskler (klicka här) Tillsammans utgör de ett populärt set som är presentabelt och lätt att hänga upp. 

Recensioner

Leif Andersson
Skelettplansch anatomi
Denna skelettplansch är perfekt utbildning. Är lärare i medicin och tycker den var väldigt detaljerad och lättare att förstå det mänskliga skelettet

Passar bra som ett konstverk i klassrummet :)

#skelett #poster #utbildning

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter