Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Självhäftande elektroder TENS - 50x90mm

Självhäftande elektrod Swehealth fäster bättre än vanliga elektroder , utmärkt även på ojämna kroppsdelar. Den har dessutom en överlägset god ledningsförmåga. Varken gel eller tejp behövs vilket gör appliceringen enkel och …

Billigast frakt från 0 kr
Artikelnr: 50x90mm
MPN: CWN2509
GTIN: 4260280180571
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
149 kr 99 kr
Inklusive moms: 19,80 kr
st

Självhäftande TENS Elektrod 50x90mm

4 stk / förpackning

Letar du efter självhäftande TENS elektroder av högsta kvalitet? Då har du kommit rätt. Varje förpackning innehåller hela fyra högpresterande elektroder, som garanterar en bekväm och enkel applicering. 

Med Swehealths innovativa design kan du säga adjö till kladdiga geler och besvärlig tejp – våra elektroder är framtagna för att eliminera behovet av ytterligare tillbehör.

Utmärkt Vidhäftning och Ledningsförmåga

Vad som verkligen särskiljer våra TENS elektroder är deras överlägsna vidhäftning. De fungerar utmärkt även på ojämna kroppsytor, vilket säkerställer en säker och pålitlig anslutning under hela dina behandlingar. Men det är inte allt – våra elektroder har också enastående ledningsförmåga. Det innebär att du kan lita på att de levererar exakta och effektiva elektriska impulser, vilket resulterar i pålitlig smärtlindring och terapiresultat.

Hållbarhet och Mångsidighet

Våra TENS elektroder är inte bara självhäftande och ledningsdugliga, de är även otroligt mångsidiga och hållbara. De passar för en mängd olika behandlingsapplikationer när de vårdas och förvaras korrekt. Investera i våra förstklassiga elektroder och ta din elektroterapiupplevelse till nya höjder. Välj Swehealth för att uppnå oöverträffad prestanda och de bästa möjliga resultaten.

Tips för Elektrodanvändning och Hållbarhet

  • För att maximera elektrodernas hållbarhet och effektivitet, följ dessa enkla tips:
  • Rengör alltid huden noggrant med tvål och vatten före behandling och se till att den är torr. Undvik att använda produkter som lotion, massageolja eller smink på behandlingsområdet.
  • När du tar bort elektroderna från plastunderlaget, undvik att dra i kabeln. Håll istället försiktigt i elektrodens kant för att undvika skador.
  • Efter användning, sätt tillbaka elektroderna på plastunderlaget för att förhindra uttorkning.
  • Om elektrod gelen blir torr, kan du lätt återfukta den genom att spraya lite vatten eller tillsätta några vattendroppar. Doppa aldrig elektroderna i vatten.
  • Förvara alltid elektroderna i den medföljande förvaringspåsen och se till att påsen är ordentligt försluten. Förvaring i rumstemperatur är optimalt.
  • Byt ut elektroderna mot nya när de visar tecken på slitage för att säkerställa kontinuerlig effektivitet och säkerhet under dina behandlingar.


Med Swehealths självhäftande elektroder kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet som är enkla att använda och ger pålitliga resultat. Beställ dina elektroder hos oss och upplev skillnaden själv!

#tens #tenselektroder #tensplattor

Recensioner

Ann-britt Lund
Bättre elektrod än Cefar
Köpte Cefar tidigare men jag tycker denna har bättre ledningsförmåga och håller mycket lägre
Birgitta Larsson
Elektroder tens
Elektroderna fäster bättre och håller längre upplever jag , var snabb leverans

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter