Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Hundens muskulatur 70x100 cm Affisch

Hundens muskulatur 70x100 cm Affisch - ren latin, engelsk och tysk nomenklaturHundens anatomi Stor affisch i 70x100 cm med visning av hundens muskulatur. Affischen är tryckt på plast med påmonterade vita metallister i topp och botten.

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: VL110
GTIN: 4250395304764
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
575 kr
Inklusive moms: 115 kr
st

Hundens muskulatur 70x100 cm Affisch - ren latin, engelsk och tysk nomenklatur

Hund muskler

Utforska och fördjupa din förståelse för hundens anatomi med vår stora affisch på 70x100 cm som fokuserar på muskelsystemet. Vår pedagogiska affisch erbjuder detaljerade illustrationer och inkluderar exakt nomenklatur på ren latin, engelska och tyska för att främja omfattande lärande.

Vi har noggrant valt autentiska bilder av hundens muskulatur för att säkerställa högsta kvalitet och realism. Affischen är tryckt på högkvalitativ plast och är utrustad med påmonterade vita metallister både upptill och nedtill, vilket ger enkel upphängning och långvarig hållbarhet.

Utforska hundens imponerande muskelsystem med vår informativa och pedagogiska affisch som passar perfekt för utbildning, veterinärstudier och hundälskare. Förvärva en djupare insikt i hundens muskelanatomi med vår högkvalitativa affisch som kombinerar tydlighet och visuell skönhet för en berikande inlärningsupplevelse.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter