Kundstol frisörstol Gabbiano Modena Svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 809,06 kr /Månad
Artikelnr: 148058
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
7 195 kr
Inklusive moms: 1 439 kr
st

Upplev lyxen och funktionaliteten med den moderna Gabbiano Modena frisörstolen. Med sin slitstarka hydrauliska lyft garanterar den optimal prestanda och komfort för både frisörer och kunder, vilket resulterar i en ökad arbetseffektivitet och enastående resultat.

Designad för maximal komfort och ergonomi

Höjdjusteringen möjliggörs smidigt med den kraftfulla hydraullyften, vilket ger dig möjlighet att finjustera sitsnivån mellan 50-64 cm, även när kunden redan sitter i stolen. Detta ergonomiska designelement säkerställer att både frisörer och kunder kan njuta av optimal komfort under långa behandlingar. Det klädda ryggstödet i syntetiskt läder erbjuder utmärkt ryggstöd, och den strategiska öppningen mellan ryggstödet och sitsen gör det enkelt att hålla salongen ren mellan behandlingar.

Förbättra arbetsflödet

Den fullständiga rotationsmekanismen möjliggör smidig rörelse för frisören, vilket effektiviserar arbetsprocessen. Den robusta basen säkerställer stabilitet, medan den eleganta mattbehandlade ytan inte bara ger en modern touch utan också underlättar rengöring. Geometriskt utformade armstöd positionerar kundens axlar korrekt, vilket bidrar till en bekväm och exakt behandling varje gång.

Hållbarhet och stil

Med sin högkvalitativa konstruktion av deformationsbeständigt skum och slitstarkt, lätt att rengöra syntetiskt läder är Gabbiano Modena en investering för långvarig användning. Dess motståndskraft mot fukt och slitage säkerställer att den förblir i toppskick även efter många års användning. Den modernistiska designen och de svarta tonerna gör den till ett stilfullt tillskott i alla moderna salonger. Gabbiano Modena är inte bara en frisörstol - det är en funktionell och elegant möbel som höjer standarden för varje salong.Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: fyrkantig

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färger: nyanser av svart

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter