Kundstol frisör Gabbiano Genua guld svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 559,06 kr /Månad
Artikelnr: 148036
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
4 795 kr
Inklusive moms: 959 kr
st

Frisörstol kundstol Genua guld svart

Den eleganta Gabbiano Genua kundstolen är smidig med hydraullyft som säkerställer hög användarkomfort. Klassiska färger, en enkel fotpall och dekorativa polerade element i guldnyanser ger den en smakfull look .

Effektivitet, hållbarhet och komfort

Fri höjdjustering är möjlig tack vare en effektiv hydraullyft , som gör att du kan justera sitsnivån inom 60-74 cm – även när kunden redan har tagit plats i stolen. Det ger möjlighet att fritt justera stolen till höjden på både klienten och frisören, vilket garanterar extremt ergonomiskt arbete . Ryggstödet täckt med syntetiskt läder gör att du kan ta en bekväm position. Detta ger ett utmärkt stöd för ryggen , vilket är särskilt viktigt för behandlingar som varar många timmar. En ytterligare fördel är öppningen mellan ryggstödet och sitsen . Det underlättar städningen i salongen – det gör det lättare att ta bort hår från varje skrymsle och vrår på stolen, vilket minskar tiden som behövs för att förbereda arbetsstationen mellan varje klient.

Genomtänkta lösningar

En solid, platt, cirkulär bas garanterar stabilitet under användning. Den släta ytan med spegelfinish gör det enkelt att hålla elementet rent. Sitsen med skumfyllning säkerställer hög användningskomfort och bekvämlighet även under många timmars behandlingar. Att utrusta stolen med en fullrotationsmekanism gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt. Det eleganta fotstödet dedikerat till denna modell ger stabilt stöd för användarens fötter. Delklädda armstöd är placerade i rätt höjd, vilket möjliggör korrekt positionering av klientens axlar – detta innebär att han inte begraver huvudet i axlarna eller lutar sig – vilket tydligt underlättar det exakta utförandet av behandlingar , inklusive hårklippningar.

Enkelhet och hög användarkomfort

Den bekväma möbeln är fylld med slitstarkt, deformationsbeständigt skum och klädseln är gjord av behagligt syntetläder i svarta nyanser. Materialen som används säkerställer bekväm användning av möblerna under lång tid och gör utrustningen motståndskraftig mot fukt, hållbar och lätt att rengöra . Dekorativa, geometriska metallelement i guldnyanser på stolens sidor ger möblerna ett uttryck av tidlös elegans . Stolen Gabbiano B217 utmärks av en minimalistisk design, vilket ger den en unik karaktär och gör att stolen ser snygg ut i många eleganta salonger.

Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: rund

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färger: nyanser av svart och guld

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter