TENS apparat SweTens pocket

TENS apparat SweTens pocket Högkvalitativ och användarvänlig Tens apparat Rekommenderas av sjukgymnaster och naprapaterTens apparat som är väldigt populär både hos den professionella yrkesterapeuten samt för den privata personen som själv vill …

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: pocket
GTIN: 7393385140007
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
1 295 kr 499 kr
Inklusive moms: 99,80 kr
st

SweTens Pocket: Den Ultimata TENS Apparaten för Smidig Smärtlindring

Upptäck fördelarna med SweTens Pocket - din pålitliga partner för bekväm och effektiv smärtlindring. Denna högkvalitativa TENS apparat är inte bara användarvänlig utan också starkt rekommenderad av erfarna sjukgymnaster och naprapater. Oavsett om du är en professionell terapeut eller en individ som önskar behandla dina muskler i hemmet, så är SweTens Pocket ditt optimala val för TENS-behandling.

Vår TENS maskin, SweTens Pocket, har gjort sig känd för sin enastående prestanda och kompakta design. Dess portabilitet är enastående, vilket gör det enkelt att bära den i fickan och använda den när som helst, var som helst. Denna smidiga apparat är särskilt anpassad för att passa både yrkesverksamma och privatpersoner som vill hantera sina muskelbesvär på ett effektivt sätt.

SweTens Pocket är stolt utrustad med inte mindre än 16 program och imponerande 20 styrkenivåer, vilket garanterar att varje individ kan skräddarsy sin behandling efter sina specifika behov. Oavsett om du behöver mild avslappning eller djupgående smärtlindring, ger vår TENS apparat dig flexibiliteten att välja rätt inställningar för bästa möjliga resultat.

Ge dig själv förmånen av SweTens Pocket och låt dess avancerade teknologi lindra dina besvär. Med en användarvänlig design och anpassningsbara inställningar blir det enkelt att integrera denna TENS apparat i din dagliga rutin. Upplev komforten, effektiviteten och smidigheten med SweTens Pocket - din väg till skonsam smärtlindring och välbefinnande


.


Detta Paket inkluderar:

• Tens apparat x 1

• Medel stora elektroder x 4

• Sladd x 2pcs(1/2 wire)

• Sladd 

• USB kabel och adapter x 1 set

• Akupunktur karta

• Instruktions manual

• Uppsamlings platta för elektroder och kablar x1

             

  Funktioner

• 2 utgångar med 16 program

• Intensiteten / Styrkan kan regleras i 20 nivåer

• 20 minuters standard timer som kan ställas in från 10-60 minuter

• Uppladdningsbart litiumbatteri - upp till 10 timmars kontinuerlig användning. Den kan anslutas till vägguttag eller datorns USB-port för laddning. Oroa dig inte för avbrott i behandlingen 

• Batteriindikator för att veta när batteriet ska laddas

• AC adapter 110-240v, USB laddare


Dessa Elektroder passar : https://www.swehealth.se/tens-muskelstimulering-c-201/elektroder-och-tillbehor-c-202/sjalvhaftande-elektroder-tens-50x90mm-p-1928


Vad är TENS

Transkutan Elektrisk Nervstimulering (TENS): En Banbrytande Teknik för Naturlig Smärtlindring

TENS, vilket står för Transkutan Elektrisk Nervstimulering, är en banbrytande metod för smärtlindring som utnyttjar milda elektriska strömmar för att ge lättnad från obehag och smärta. Genom att använda en batteridriven apparat som sänder ut strömmar via ledningar till elektroder placerade på kroppen, skapas en unik stimulerande effekt som kan bidra till att minska smärtupplevelsen. Denna metod har etablerat sig som ett effektivt alternativ för att hantera både akuta och långvariga smärttillstånd.

TENS är en anpassningsbar lösning som kan appliceras på olika smärtyper och ursprung. För personer som upplever så kallad nociceptiv smärta, där källan till smärtan ofta ligger i leder, muskler, skelett, hud och även internt i kroppen, kan TENS erbjuda lindring. Dessutom är TENS välgörande när smärtan har en neuropatisk eller neurogen karaktär, vilket innebär att smärtan härstammar från nervsystemet självt.

En bemärkelsesvärd aspekt av TENS är dess användbarhet vid förlossning och sammandragningar. I länder som Sverige och Finland har blivande mödrar möjlighet att hyra en TENS-apparat för att lindra smärtan under förlossningen. Utöver detta har TENS visat sig vara en effektiv metod för att främja sårläkning och smärtlindring vid perifera cirkulationsrubbningar. Dess förmåga att lindra illamående har också uppmärksammats.

TENS kan fungera som en självständig behandlingsmetod, men det kan också användas som ett värdefullt komplement till andra farmakologiska och fysikaliska terapier. En av dess stora styrkor är att det går utmärkt att kombinera med andra behandlingar, inklusive farmakologisk behandling och akupunktur.

Genom att dra nytta av TENS-teknologin kan människor uppleva en naturlig lindring av smärta utan att behöva förlita sig på tunga mediciner. TENS representerar en imponerande bro mellan vetenskap och smärtlindring som har potentialen att förbättra livskvaliteten för dem som lider av olika smärttillstånd. 

Källa: Wikipedia - Transkutan Elektrisk Nervstimulering (TENS)


FDA Klassad ( Högsta säkerhetsklassen för medicinska produkter i USA)Recensioner

Leif Andersson
Tens apparat Pocket
Efter några diskussioner med min läkare bestämde jag mig till slut för att prova en TENS apparat för att hjälpa till med pågående axelproblem. Efter att ha kontrollerat alla funktioner bestämde jag mig äntligen för den här. Så låt mig ge dig några intryck sedan jag började använda den här enheten:
-Själva produkten är mycket välgjord. Den är rejäl, har hållit även fast jag tappat den några ggr känns inte billig. Jag blev imponerad av hur bra ihop den är.

-Användarmanualen är mycket hjälpsam och välskriven. Stegen är lätta att följa.
-Den har tydlig display det visas i grafik d.v.s. små händer som masserar, fötter, huvud för huvudvärk, öron etc. på skärmen. Skärmen lyser när den slås på så den kan användas i mörkt/svagt ljus. För att spara batteri släcks skärmen efter en kort stund.

-Den startar med den lägsta pulsinställningen när den slås på, och du kan sedan höja den till mer intensitet för att passa dina behov

-Den kommer med en laddarkontakt. Laddningen varar ganska länge. Batterianvändning visas på skärmen.

-Har en timer på skärmen som kan ställas in på olika tidssegment för att du inte bara ska somna och lämna den på!

-Den levereras med två uppsättningar kuddar. Generellt håller kuddarna i ett par månaders användning, och extra kuddar kan beställas på Amazon ganska billigt.

-Också denna tiorenhet kommer med stiftpluggar och elektroder, vilket är stabilare och enklare att använda än knappstilar. Det liknar det jag har använt på rehabcenter.

-Tillägg: Om du köper den av Swehealth , köp extra elektroder direkt .

Effektivitet: Jag använder denna för en bruten axel där den inte läkte helt. Detta leder till att axlarna skyddas, och eftersom jag arbetar på en bärbar dator förvärrar det bara den tätheten. Den här enheten är mycket effektfull för det. Jag gör 20 minuter två gånger om dagen på "massage"-inställningen vilket verkar hålla min axel lös och mindre smärtsam. Så det hjälper mot muskelbaserad smärta. För nervsmärta är det mer en blandad sak. Det verkar störa smärtsignalerna,

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
95mm lång 48mm bred 10mm tjock

Liknande produkter

Även köpta produkter