Batteridriven elektrisk nagelfil - Saeyang Marathon K38 Svart

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 704,90 kr /Månad
Artikelnr: 148476
GTIN: 5906717458903
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
6 195 kr
Inklusive moms: 1 239 kr
st

Batteridriven Nagelfil fotvårdsslipmaskin - Saeyang Marathon K38 Crafien Mini

Ultimata elektrisk nagelfil för professionella nagel stylister

Saeyang, känt för sina elektriska nagelfilar, presenterar en smidig lösning för de som arbetar inom manikyr- och pedikyrvärlden. Den kompakta och kraftfulla Saeyang Marathon K38 Crafien Mini är speciellt utformad för mobila tjänster och levererar enastående prestanda med hög precision och användarvänlighet.

Ökad Mobilitet och Lång Driftstid. Med en imponerande drifttid på upp till 8 timmar på en enda laddning ger denna spikborrmaskin flexibilitet för dagliga tjänster. Den trådlösa designen eliminerar trassel med sladdar och gör det möjligt att skapa vackra naglar var som helst.

Med en imponerande drifttid på upp till 8 timmar på en enda laddning ger denna spikborrmaskin flexibilitet för dagliga tjänster. Den trådlösa designen eliminerar trassel med sladdar och gör det möjligt att skapa vackra naglar var som helst.

Praktiskt Huvud SH300 för Exakt Arbete

Det smala huvudet på Saeyang Marathon K38 Crafien Mini är skapat för att passa perfekt i handen och möjliggör bekvämt och exakt arbete. Den balanserade designen och minskningen av vibrationer gör att du kan arbeta under långa perioder utan överdriven trötthet. Det lättanvända Twist-Lock-systemet gör att du snabbt kan byta spikborr, vilket gör enheten idealisk för krävande användare.

Digital Display och LED-indikatorer för Full Kontroll

Justera enkelt huvudets hastighet med den användarvänliga vridknappen upp till 30 000 varv per minut för att anpassa sig till olika behandlingar. De praktiska knapparna på sidorna gör att du enkelt kan växla mellan fotdrift, pausfunktion och ändra rotationsriktning. LED-indikatorer ger ögonblicklig information om rotationsriktning, batteristatus, fotdrift och paus, med överbelastningsskydd för extra säkerhet.

Tyst och Energisnål Drift

Upptäck en tyst arbetsmiljö utan irriterande ljud med Saeyangs spikborrmaskin. Det inbyggda 2850 mAh-batteriet ger upp till 4-8 timmars bekväm drift på en enda laddning. Det automatiska energisparläget förhindrar onödig batteriurladdning och ökar enhetens livslängd.

Estetisk Design och Smidig Förvaring

Det futuristiska plasthöljet i eleganta svarta nyanser kombinerar hållbarhet med enkel rengöring och blir en visuellt tilltalande tillgång till din arbetsstation. Den kompakta designen och lätta konstruktionen gör det enkelt att förvara och transportera, vilket är särskilt viktigt för mobila tjänster. De lätt gummerade elementen på enhetens undersida ger extra stabilitet under användning.

Upplev en ny nivå av precision och komfort med Saeyang Marathon K38 Crafien Mini – din perfekta partner för professionell nagelvård.


ORIGINALPRODUKT SAEYANG / MARATHON TILLVERKAD I KOREA

Specifikationer:

– strömförsörjning 100-220 V / 50-60Hz

– vridmoment 2,9 Ncm

– slipmaskinens totala effekt 24W

– inbyggt Li-ION-batteri med en kapacitet på 1800 mA, vilket garanterar oavbrutet arbete från 4 till 8 timmar utan behov av extern strömförsörjning

– laddningstid 3 timmar

– ergonomiskt hölje

– höger och vänster rotation

– omkopplare och basrotationsreglering

– jämn hastighetskontroll i intervallet 0-30 tusen

– slipdiameter 2,32 mm

– vridlåshandtag (enkelt byte av slip)Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter