Hydraulisk behandlingsstol 360 grader - 210 svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 788,23 kr /Månad
Artikelnr: 147009
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
8 995 kr 6 995 kr
Inklusive moms: 1 399 kr
st

Behandlingsstol vridbar stol 360 grader

Vår 360 graders vridbara behandlingsstol med hydrauliskt justering investering för skönhetssalonger, massage- och tatueringssalonger, utan också en symbol för enkelhet och funktionalitet.

Förbättra arbetsmiljön med Funktionella Lösningar

Den justerbara höjden på sitsen (65-79 cm) möjliggör en handsfree-anpassning med hjälp av en hydraulpump, vilket ger bekvämlighet för både klienter och terapeuter av olika längder. Vår hållbara mekanism säkerställer pålitlig prestanda över tiden. Tack vare det diskreta hålet i nackstödet, perfekt gömt under en ergonomisk kudde, kan stolen användas för behandlingar som kräver ryggpositionering, såsom massage eller tatueringar.

Optimerad Användarkomfort

Stolen kan rotera fullt för att anpassa sig till olika behandlingar och har ett inbyggt låssystem för stabilitet i det valda läget. Armstöden ger extra stöd och kan enkelt tas bort vid behov. Dessa delade armstöd anpassar sig smidigt när ryggstödet ändras.

Smidig Manuell Justering

Med våra speciella spakar kan du steglöst justera vinklarna på fot- och ryggstödet för optimal komfort under behandlingar. Stolen kan även fällas ut till dagbäddsposition för ökad funktionalitet.

Stilren Design och Ergonomi

Stolen är klädd i halvmatt konstläder i svarta nyanser och fylld med skum av rätt fasthet för maximal komfort. Det slitstarka materialet är fuktresistent och lätt att rengöra. Den ergonomiska designen och robusta konstruktionen garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet.

Produktspecifikationer:

Typ: Hydraulisk

Antal ställdon: 1

Ramfärg: Nyanser av svart

Klädselfärg: Nyanser av svart

Klädselmaterial: Syntetiskt läder

Sätesfyllning: Skum

Längd vid helt utdragen: 184 cm

Garanti: 12 månader

Komplett Set inkluderar: Sits med ryggstöd och fotstöd, armstöd, hålkudde, bas element med ställdon, monteringssats.

För exakta mått, se bild.


Med vår vridbara behandlingsstol får du en perfekt balans mellan komfort, funktionalitet och hållbarhet. Ge din salong den bästa utrustningen för att leverera enastående behandlingar och skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter