Behandlingsbänk - Cervic

Det är en massagebänk med andningshål. Den är uppdelad i 2 sektioner, vilket möjliggör enkel justering av bänk. Bänken är försedd med en motor som styr höjden. Ryggstödsvinkeln justeras med hjälp av en gasfjäder. Robust metallram med …

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 059,58 kr /Månad
Artikelnr: 2241.1.A66
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
19 200 kr
Inklusive moms: 3 840 kr
st
Upptäck den ultimata komforten och funktionaliteten hos vår avancerade behandlingsbänk med andningshål. Denna innovativa massagebänk är skapad för att ta din behandlingsupplevelse till en helt ny nivå. Med enastående design och praktiska funktioner är denna bänk en pålitlig partner i ditt arbete med att leverera kvalitativa behandlingar.


Anpassbar komfort:

Vår behandlingsbänk är utformad med omsorg om detaljer för att erbjuda optimal komfort för både behandlare och klient. Den uppdelade designen i två sektioner möjliggör smidig justering av bänkens vinkel och höjd, så att du enkelt kan anpassa den efter varje behandlingssession. Oavsett behandlingstyp eller klientens behov kan du skapa den perfekta inställningen för att maximera resultaten.


Sofistikerad höjdjustering:

Med den inbyggda motorn för höjdjustering kan du enkelt och exakt anpassa bänkens höjd enligt dina preferenser. Detta ger dig full kontroll över arbetsställningen och gör det möjligt för dig att arbeta ergonomiskt och effektivt. Dessutom bidrar den smidiga höjdjusteringen till en förbättrad behandlingsupplevelse för din klient.


Anpassningsbart ryggstöd:

Denna behandlingsbänk är utrustad med ett ryggstöd som kan justeras med hjälp av en gasfjäder. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt ändra ryggstödets vinkel för att passa olika behandlingspositioner. Oavsett om du utför rygg- eller ansiktsbehandlingar kan du enkelt anpassa bänken för att skapa den mest bekväma och effektiva arbetsmiljön.


Robust konstruktion och enkel rörlighet:

Den robusta metallramen ger inte bara långvarig hållbarhet utan är också utrustad med hjul för smidig förflyttning. Du kan enkelt flytta bänken mellan olika behandlingsområden utan att anstränga dig. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att optimera ditt arbetsflöde.


Lyxig klädsel:

För att säkerställa en överlägsen komfort och enkel rengöring är vår behandlingsbänk klädd i högkvalitativ vit PU. Den mjuka och släta ytan ger klienterna en lyxig upplevelse samtidigt som den är lätt att rengöra och underhålla. Detta gör det möjligt för dig att hålla en ren och professionell arbetsmiljö.


Slutligen, låt dina kunder uppleva den mest avslappnande och bekväma behandlingen med vår behandlingsbänk. Dess tekniska innovationer och ergonomiska design gör den till det perfekta valet för professionella som strävar efter det bästa i sina behandlingar. Ge dina klienter en upplevelse de sent kommer att glömma med denna exceptionella behandlingsbänk.SPECIFIKATIONER
Sjukgymnastik bänk: 1 Motor
Produkt Storlek: 190x70x53 cm
Vikt: 71 kg
Fyllning: PU
Andnings hål: ja
Upp och Ner: 53-86 cm

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter