Skelett modell med muskel markeringar och ligament

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 2 017,40 kr /Månad
Artikelnr: 3010
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
18 795 kr
Inklusive moms: 3 759 kr

Mänskligt skelett modell

Anatomiska modell av ett mänskligt skelett, perfekt utformad för utbildning, medicinsk undervisning och forskning. Denna modell erbjuder enastående detaljrikedom, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för att förstå och visualisera kroppens anatomi.

Naturlig gjutning:

Vår modell är skapad genom en naturlig gjutning av ett mänskligt skelett, vilket ger en realistisk och exakt representation av skelettets struktur. Varje ben, led och detalj återspeglar naturens perfektion för en komplett och autentisk anatomisk upplevelse.

Komplett anatomisk representation:

Denna modell sträcker sig bortom det vanliga genom att inkludera alla anatomiska detaljer, sprickor, foramina och processer. Varje aspekt av skelettet är noggrant återspeglad för att möjliggöra en djupare förståelse av kroppens inre struktur.

Demonterbar kranium:

Skallen är konstruerad för enkel demontering i tre delar, vilket ger användaren möjlighet att studera och utforska kraniet i detalj.

Avtagbara extremiteter:

Armar och ben är avtagbara, vilket gör det möjligt att studera både skelettet och musklerna separat för en fördjupad inblick i anatomin.

Glidleder och demonterbara ben:

Modellen inkluderar glidleder i axel, höft och fotled för att demonstrera rörelser och funktioner. Benen kan demonteras vid knät för en detaljerad studie av knäledens struktur.

Avtagbar fot med rörliga skulderblad:

Foten kan enkelt tas bort för att avslöja underliggande strukturer, medan skulderbladen är rörliga för att illustrera olika positioner och rörelser.

Stativ och med hjul:

Modellen är monterad på ett stabilt 5-bens stativ med säkerhetshjul för enkel förflyttning och stabilitet under användning.

Ledligament och Muskelmarkering:

För att ytterligare förstärka användarens inlärning inkluderar modellen ledligament i knä, höft, armbåge och axel på ena sidan. Muskelursprung och insättningspunkter är tydligt markerade på motsatt sida för en heltäckande anatomisk upplevelse.

Vår anatomiska modell är det perfekta verktyget för att främja inlärning, undervisning och forskning inom medicin och anatomi. Upplev anatomins komplexitet med vår högkvalitativa och detaljerade modell, skapad för att öka förståelsen för den mänskliga kroppen.Med detaljerad manual.


Storlek: 176 cm, vikt: 9,5 kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter