Skelett bensamling

Skelett benen kommer från Altay Scientific, som är den fabrik som, i denna prisklass, tillverkar de finaste och mest detaljerade benavgjutningarna. Bensamlingen har flera unika features som gör den till vår absoluta rekommendation av …

Billigast frakt från 99 kr
Delbetalning från 288,23 kr /Månad
Artikelnr: 6041-06
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

2 195 kr
Inklusive moms
st

Skelett benen kommer från Altay Scientific, som är den fabrik som, i denna prisklass, tillverkar de finaste och mest detaljerade benavgjutningarna. Bensamlingen har flera unika features som gör den till vår absoluta rekommendation av bensamlingar. Bensamlingen innehåller följande:

- Kranium med avtagbar topp och rörlig underkäke

- Ryggradens kotor och disci samlade på ett nylonsnöre – fra C1 till sacrum och coccygis – så att förhållandet mellan kotorna samt ryggraden i sin helhet kan studeras.

- Höger hands ben samlade på nylontrådar så att benen kan flyttas från varandra och sedan samlas igen på ett lätt sätt

- Höger fots ben också samlade på nylontrådarna på samma sätt som handen

- Övriga ben från höger övre och nedre extremitet separat

- Tungben och höger knäskål

Detaljerna på ytan av dessa ben är av hög kvalitet och gör det lättare att identifiera musklernas ursprung och fäste. Till exempel är femur (lårbenet) avgjutet så att linea aspera med labium mediale och laterale är tydliga.

Samlingen levereras i en papperspåse, packad i vanligt papper och plastemballage. Vi rekommenderar köp av våra aluminiumväskor för förvaring av bensamlingen. 

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter