Flexibel axelmodell med ligament och färgade ledytor

1 495 kr
Inklusive moms
Billigast frakt från 99 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor

st
PriceRunner Köpskydd

Denna gemensamma modell visar axeln och tillhörande ledband (ligament). Den är gjord i axelns naturliga storlek och väger 0,4 kg. Levereras på ett stativ.

Anatomiskt sett visar axelmodellen en del av överarm, axelbladet och nyckelbenet - därför också axelledet och akromioklavfogen. Använder. gummi visar modellen ledband som hör till de två lederna. Dessutom är bruskbelagda gemensamma ytor markerade med en distinkt blå färg. 

När det gäller rörelse är den gemensamma modellen flexibel och kan därför användas för att visa axelrörelser såsom bortförande och rotation.

Kliniskt är modellen idealisk för förståelse av störningar som frusen axel, artros (osteoartrit) i acromioklavikeln och axelns instabilitet. Naturligtvis kan den också användas för att förstå frakturer, leder och sprains. 

Modellen kan möjligen används också för att förstå störningar som impingementsyndrom, rotator manschettskada och bicepstendinit. Om detta är syftet ska vi istället rekommendera vår flexibla axelmodell med muskler

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.