Hjärtmodell som visar resultatet efter en bypass-operation

Billigast frakt från 99 kr
Delbetalning från 194,48 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

1 295 kr
Inklusive moms
st

Letar du efter en hjärtmodell som kan användas till at förklara eller förstå en bypass-operation, så är denna modellen perfekt. Den är lite mindre än hjärtats naturliga storlek. Framsidan av hjärtat är avtagbar och modellen levereras på en avtagbar bas.  

Hjärtmodellen visar de viktigaste anatomiska strukturerna i hjärtat medan mindre makroskopiska strukturer inte ses. Därför visas till exempel inte att auriklarna innehåller trabekler. De olika färgerna på modellen symboliserar de olika typer av vävnad (fett, muskulatur etc.)

Anatomiskt visar modellen hjärtats 4 hålrum (förmaken och kammarna), hjärtats blodförsyning (artärer och vener), de 4 klaffarna, början av de blodkärl som för blod till och från hjärtat samt en antydning till att hjärtats struktur består av 3 olika lager (endo-, myo-, och perikardium). Hjärtats retledningssystem ses ej. 

Kliniskt ses de markanta förändringarna efter en bypassoperation. Utöver det ses inget patologiskt (sjukdomsmässigt), men på modellen ses olika strukturer där sjukdomar kan uppstå som t.ex. hjärtklaffsjukdomar och inflammation.


OBS: Se eventuellt vår modell som visar åderförkalkning. Du kan se den här :

https://www.swehealth.se/sv/anatomi-c-128/anatomiska-modeller-c-130/hjartat-och-karlsystemet-c-232/aderforkalkning-modell-med-tvarsnitt-av-artar-tva-delar-p-2046

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter