Detaljerat hjärta i naturlig storlek

Klassiskt detaljerat hjärta i naturlig storlek Hjärta modell Detta hjärta i naturlig storlek demonstrerar hjärtats anatomi i vackra detaljer och levande färger, och kan delas i två delar. Den främre delen av hjärtat hålls på plats med hjälp …

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 194,48 kr /Månad
Artikelnr: A400C
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 295 kr
Inklusive moms: 259 kr
st

Klassiskt detaljerat hjärta i naturlig storlek

Hjärta modell

Är du på jakt efter en hjärtmodell i naturlig storlek till lägsta möjliga pris – en hjärtmodell som endast visar de viktigaste anatomiska strukturerna i hjärtat och inget annat? I så fall rekommenderar vi denna modellen varmt. Det är vår mest sålda hjärtmodell.

Levande färger som vilar på en bas som illustrerar hjärtsäcken och diafragman är denna paketlösning idealisk. Paketlösningen består av en detaljerad hjärtmodell och stativ som hjärtat kan vila på, utformat som en del av hjärtsäcken, diafragman och synlig matstrupe, aorta och inferior vena cava.


Hjärtmodellen kan delas upp i 2 delar, som hålls samman via små magneter. Hjärtmodellen levereras på en bas som mäter 10 x 9,5 och med hjärtat på basen är höjden 13,5 cm.

Modellens anatomiska strukturer är numrerade och en laminerad översikt ingår, där många anatomiska strukturer på modellen benämns på engelska via bilder och streck, precis som hjärtats funktion illustreras med text och bilder.

Anatomiskt sett visar hjärtmodellen de 4 kamrarna, auriklarna, hjärtats blodtillförsel (artärer och vener), de 4 klaffarna baserade på säckklaffen och mitralisklaffsystemet, början av blodkärlen som transporterar blod till och från hjärta och en antydan om att hjärtats struktur består av 3 olika lager (endo-, myo- och perikardium). Den koronar sinus ingår också. Hjärtats impulsledningssystem syns inte.

Basen illustrerar den nedre delen av hjärtsäcken, diafragman och en del av matstrupen, luftstrupen och inferior vena cava.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter