Detaljerat hjärta i naturlig storlek

595 kr
Inklusive moms
  • Artikelnr: SL30
Billigast frakt från 99 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

st

Hjärtmodell i naturlig storlek till lägsta möjliga pris

PriceRunner Köpskydd

Klassiskt detaljerat hjärta i naturlig storlek

Hjärta modell

Letar du efter en hjärtmodell i naturlig storlek till lägsta möjliga pris - en hjärtmodell som bara visar de viktigaste anatomiska strukturerna i hjärtat och inget annat? I detta fall rekommenderar vi den här modellen. Det är vår bästsäljande hjärtmodell.

Modellen levereras på en vit plastbotten. Framsidan av hjärtat sitter fast med magneter och är därför avtagbar. Modellens olika färger symboliserar olika vävnadstyper (fett, muskulatur, etc.) Mindre makroskopiska strukturer kan inte ses. 

Viktiga anatomiska strukturer är numrerade på modellen och namnges i den bifogade översikten. 

Anatomiskt visar modellen de fyra håligheterna i hjärtat (atriumet och kamrarna), auriklarna, blodtillförseln i hjärtat (artärer och vener), de 4 klaffarna, början av blodkärlen som transporterar blod till och från hjärtat, och en indikation på att hjärtans struktur består av 3 lager (endo -, myo- och perikardium). Hjärtets ledningssystem ses inte.

Kliniskt visar denna modell inga patologiska (sjukdomsrelaterade) men modellen visar många olika strukturer där sjukdomar kan uppstå, t.ex. hjärtklaffssjukdom, åderförkalkning, blodproppar och inflammation.

Anatomiskt visar modellen de fyra kamrarna i hjärtat, auriklarna, blodtillförseln i hjärtat (artärer och vener), de 4 klaffarna baserade på klaff- och klaffsystemet, början på blodkärlen som transporterar blod till och från hjärtat, och en indikation på att hjärtans struktur består av 3 olika lager (endo-, myo- och perikardium). Hjärtans pulsledningssystem ses inte.

Kliniskt visar den här modellen inget patologisk (sjukdomsrelaterat), men modellen visar flera strukturer där sjukdomar som hjärtklaffssjukdom, åderförkalkning, blodproppar och inflammation kan uppstå.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.