Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Handuksvärmare Stor 23liter

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 299,17 kr /Månad
Artikelnr: 0004931
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
2 300 kr
Inklusive moms: 460 kr
st

Professionell Handduksvärmare UV lampa & Ozon generator

  • Handdukskorg
  • Vatten Uppsamlingsbricka
  • UV lampa & Ozon generator

Vår professionella handduksvärmare är den mest imponerande på marknaden, med en imponerande kapacitet på hela 23 liter. Det är den ultimata lösningen för att säkerställa att dina handdukar alltid är varma, fräscha och helt fria från skadliga bakterier och mikroorganismer.

En av de främsta funktionerna hos vår handduksvärmare är dess inbyggda UV-sterilisator. Den här UV-lampan är designad för att eliminera potentiella hot mot hygienen genom att snabbt och effektivt döda bakterier och virus på handdukarna. För din säkerhet och bekvämlighet har vi inkluderat dubbla överhettningsskydd, så du kan använda den med fullständig trygghet.


För att ge dig full kontroll över UV-steriliseringen har vi inkluderat en separat on/off-brytare för UV-ljuset samt en skyddsfunktion för UV-ljuset. När du öppnar eller stänger dörren aktiveras eller stängs UV-ljuset automatiskt av och på. Det halv transparenta fönstret är en viktig detalj som gör att du kan följa uppvärmnings processen i enheten medan det förhindrar att UV-ljuset lyser igenom och når omgivningen.

Vår handduksvärmare kommer också med en praktisk handdukskorg för enkel åtkomst till dina handdukar och en vattenuppsamlingsbricka för att hålla allt rent och snyggt.

Men det är inte allt, vår handduksvärmare går ett steg längre genom att inkludera en inbyggd ozongenerator. Denna generator sprider ozon för att ytterligare förbättra hygienen och eliminera dålig lukt. Det är den ultimata lösningen för att hålla dina handdukar varma i perfekt hygieniska förhållanden och samtidigt ge dig en oslagbar komfortnivå.

Välj vår professionella handduksvärmare med UV-lampa och ozongenerator och upplev det bästa inom handdukshygien och komfort. Du kommer att vara imponerad av dess kapacitet och de många fördelar den erbjuder för din dagliga verksamhet.


Produkt storlek: 45x34,5x35,5 cm

Vikt: 7 kg

Effekt: 200 W

Inre tank volym: 23 L

Aluminium inre tank

Temperatur: 60-95 ° C

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter