Bänkpapper britspapper till massagebänk 1st

Eco Bänkpapper på rulle Exklusivt britspapper på rulle för massage , mjukt och skönt för dina patienter att ligga på. Suger upp massageolja / krämer och skyddar din bänk.

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: bankpapper
GTIN: 4260038116142
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
299 kr 199 kr
Inklusive moms: 39,80 kr
st

Premium Bänkpapper på rulle

Miljövänligt papper tillverkad inom EU

Exklusivt bänkpapper / britspapper för massage , mjukt och skönt för dina patienter att ligga på som inte prasslar. Suger upp massageolja / krämer och skyddar din massagebänk.


Beskrivning:

1st bänkpapper, som är 2 lagers
60 cm bredd
50 meter lång 


Premium bänkpapper för massagebänk

På SweHealth är vi stolta över att presentera vårt högkvalitativa och exklusiva bänkpapper för massage. Lyft dina kunders massageupplevelse till nya höjder med denna exceptionella produkt som kombinerar oöverträffad komfort och oklanderlig hygien.

  •  Överlägsen komfort: Vårt bänkpapper är tillverkat av ultramjuka, förstklassiga material som omsluter dina kunder i en kokong av avkoppling. Säg adjö till obekväma ytor, eftersom dina kunder kommer att sjunka in i ett tillstånd av rent lugn, vilket förbättrar den övergripande massage upplevelsen.

  • Hygienisk excellens: Vi förstår betydelsen av att upprätthålla en ren och sanitär miljö för både dina kunder och din praktik. Vårt bänkpapper är genomtänkt designat för engångsbruk, vilket säkerställer att varje klient får en fräsch och bakteriefri yta under sin session. 

  • Lätt att använda och bekvämt: Förenkla ditt arbetsflöde med våra förskurna, avrivna perforeringar. Ställ in varje massagesession utan ansträngning genom att riva av den önskade längden med lätthet. Med vårt bänkpapper sparar du värdefull tid, så att du kan fokusera mer på det du är bäst på – att ge exceptionell massage.

  • Miljövänligt och hållbart: SweHealth är engagerad i miljöansvar. Vårt bänkpapper är tillverkat av miljövänliga och återvinningsbara material, vilket minskar ditt koldioxid avtryck och bidrar till en grönare planet. Det är det perfekta valet för proffs som värdesätter hållbarhet och vill ha en positiv inverkan.

  • Mångsidig och mångsidig: Vårt bänkpapper är inte begränsat till enbart massage. Det är ett idealiskt tillbehör för en rad spa behandlingar, skönhetsbehandlingar och medicinska procedurer. Från ansiktsbehandlingar och vaxning till kiropraktik sessioner, detta multifunktionella papper vänder sig till en mängd olika yrkesmän.

  •  Kostnadseffektiv investering: Genom att välja SweHealths bänkpapper förbättrar du inte bara dina kunders tillfredsställelse utan också sparar på tvätt kostnader och potentiella skador på dina värdefulla massagebänkar. Det är en långsiktig investering som lönar sig, som hjälper dig att bygga upp en lojal kundkrets som uppskattar premium känslan.

  •  Lyft din professionella image: Imponera på dina kunder med detta lyxiga och hygieniska bänkpapper. Genom att erbjuda förstklassig kvalitet visar du ditt engagemang för deras välbefinnande och komfort. Dina kunder kommer att känna igen ditt engagemang för excellens, vilket stärker ditt rykte som en skicklig och omtänksam terapeut.


Upplev skillnaden som SweHealths Premium Bänkpapper för massagebänkar kan ge din träning. Uppgradera till symbolen för komfort, hygien och hållbarhet idag. Bli banbrytare inom massageterapivärlden med vårt bästa bänkpapper som garanterar kundtillfredsställelse och lojalitet.

Recensioner

Lisa Andersson
Bänkpapper massage prisvärt
Jag har nyligen haft förmånen att använda bänkpapper för massage och jag är mycket imponerad av dess kvalitet och användbarhet. Bänkpapperet visade sig vara en oumbärlig tillbehör för en avkopplande och bekväm massage

För det första imponerade papperets mjukhet och behagliga känsla, en annan sak jag tänkte på var att bänkpappret förmåga att stanna på plats under hela massagen. Den hade tillräcklig vidhäftning för att ligga kvar på behandlingsbänken utan att glida runt

Jag uppskattade också att bänkpapperet var mycket absorberande. Det hanterade effektivt överskott av oljor och vätskor

Använder bara detta bänkpapper nu och rekommenderar det starkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter