Gabbiano Berlin kundstol frisör , svart och guld

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 871,56 kr /Månad
Artikelnr: 148100
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
7 795 kr
Inklusive moms: 1 559 kr
st

Kundstol Gabbiano Berlin stick ut på din frisörsalong

Den eleganta frisörstolen Gabbiano Berlin är utrustad med ett effektivt hydraullyft. Det förbättrar avsevärt prestandan för olika behandlingar och säkerställer samtidigt hög användarkomfort. Klassiska färger, dekorativ quiltning och polerade inslag i guldnyanser ger den ett smakfullt utseende.

Effektivitet, hållbarhet och komfort

Den hållbara hydrauliska lyften låter dig justera höjden, vilket gör att du enkelt kan justera sitsnivån inom intervallet 49-63 cm - även när klienten sitter på stolen. Detta garanterar ett mer ergonomiskt arbete , vilket säkerställer möjligheten att fritt justera stolens nivå till höjden på både klienten och frisören. Det profilerade ryggstödet täckt med syntetiskt läder gör att du kan ta en bekväm position. Detta ger ett utmärkt stöd för ryggen , vilket är särskilt viktigt vid behandlingar som varar många timmar. En stor fördel är hålet mellan ryggstödet och sitsen gömt under en avtagbar dyna . Det gör det enklare att hålla salongen ren och gör att du enkelt kan sopa hår från varje skrymsle och vrår av fåtöljen, vilket sparar tid på att förbereda arbetsstationen mellan klienterna.

Genomtänkta lösningar

En solid, platt, kvadratisk bas garanterar stabilitet under användning. Den släta ytan med spegelfinish gör detta element lätt att hålla rent . Den breda sitsen med skumfyllning säkerställer hög användningskomfort och bekvämlighet även under många timmars behandlingar. Att utrusta stolen med en fullrotationsmekanism gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt . Armstöden är i rätt höjd, vilket möjliggör korrekt placering av klientens axlar - detta innebär att han inte gömmer sitt huvud i sina axlar eller lutar sig - vilket tydligt underlättar exakt utförande av behandlingar, inklusive hårklippningar.

Elegans och hög användarkomfort

Den funktionella möbeln är fylld med slitstarkt, deformationsbeständigt skum , och klädseln är gjord av behagligt syntetläder i svarta nyanser. Materialen som används säkerställer bekväm användning av möblerna under lång tid och gör utrustningen motståndskraftig mot fukt, hållbar och lätt att rengöra . Dekorativ quiltning och guldfärgade inslag ger den en tidlös elegans. Frisörstolen Gabbiano Berlin kännetecknas av en exklusiv design som ger den en unik karaktär och gör att stolen ser snygg ut i många frisörsalonger.

Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: fyrkantig

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färger: nyanser av svart och guld

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter