Frisörstol kundstol billig QS-B1801 svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 340,31 kr /Månad
Artikelnr: 147831
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
5 995 kr 2 695 kr
Inklusive moms: 539 kr
st

Billig kundstol frisör frisörsalong

Upplev en ny standard av komfort och funktionalitet med vår Frisörstol Hair System QS-B1801 med gaslyft. Med en stilfull design, klassiska färger och dekorativ quiltning är den inte bara ett estetiskt tillskott utan även en praktisk lösning för din arbetsplats.

Funktionalitet och Arbetskomfort

Med den smidiga gasdrivna lyften kan du enkelt justera sitsens höjd inom intervallet 38-51 cm, även under ovanliga förhållanden utanför salongen. Anpassa sitsens höjd för både klientens och frisörens komfort och njut av full rotation för ergonomiskt arbete. Det ergonomiskt designade ryggstödet, klätt i syntetiskt läder med elegant quiltning, erbjuder utmärkt stöd under långa behandlingar. Den smarta öppningen mellan ryggstöd och sits gör det enkelt att hålla salongen ren, vilket sparar värdefull tid mellan varje kunds besök.

Användarkomfort i Fokus

Med en stabil rund bas och lättrengjord yta är vår frisörstol både stabil och praktisk. Skumfyllningen i sitsen garanterar hög användningskomfort även under längre behandlingar. Armstöden är placerade i optimal höjd för att säkerställa rätt positionering av klientens axlar, vilket möjliggör exakta behandlingar utan onödig ansträngning.

Elegant Finish som Väcker Uppmärksamhet

Den estetiskt tillverkade möbeln är fylld med slitstarkt skum för långvarig användning. Den syntetiska läderklädseln är inte bara behaglig att sitta på utan också fuktmotståndig och lätt att rengöra. Med sina eleganta svarta nyanser, dekorativa quiltning och kromdetaljer ger vår frisörstol en tidlös elegans till din salong.

Specifikationer och Innehåll

Vår frisörstol levereras komplett med sits och ställdon med bas. Hissmekanismen är gasdriven, basen är rund och klädseln är tillverkad av syntetiskt läder i svarta nyanser med kromdetaljer.

Utforska detaljerade mått på bilden och upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för din professionella salong.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter